Content Studio

Uit de Content Studio van ScreenCom komt dagelijks een berg aan templates, video’s, afbeeldingen en pakkende teksten. Een team van vormgevers en copywriters weten met het gebruik van bewegend beeld altijd een spectaculaire combinatie te maken of een tekstbericht met gewicht.

Ben je zelf niet zo grafisch onderlegd? Heb je veel tijd nodig om de juiste tekst te vinden? Maak dan gebruik van de Content Studio. Om je op weg te helpen, of zodat je je tijd structureel anders kunt besteden. Met narrowcasting kun je bouwen op goed doordachte content die past bij jouw doel.

Templates

De kracht van narrowcasting is de lezer voorzien van een relevante boodschap op het juiste moment. Dit kan dankzij templates, volgens een vast stramien opgemaakt in de huisstijl van je organisatie. Zo voeg je eenvoudig afbeeldingen en tekst toe. Door het vaste stramien houd je vast aan een consistente opmaak en krijgen de boodschappen meer kracht.

De Content Studio maakt met plezier een aantal basis templates, zoals een tekstpagina, een tekstpagina met beeld of een pagina met een videoveld. Deze pagina’s zijn eenvoudig aan te passen in de MagicInfo Author of in Connected 2™. Door gebruik te maken van templates kun je snel en eenvoudig op het juiste moment het publiek voorzien van een op dat moment relevante boodschap. 

Widgets en koppelingen

In het ideale geval is zo'n 80% van de afspeellijst geautomatiseerd. We zijn dan ook volop bezig met het ontwikkelen van widgets. NU.nl, Weeronline, Eredivisie, Facebook, Twitter en Instagram; deze vind je nu al standaard in het Expert Platform, gratis voor gebruik. Maar wat dacht je van een eigen widget van bijvoorbeeld het nieuws vanuit je regio? Of een koppeling met een andere externe bron, zoals website, intranet of CRM-pakket?  

Bekijk hier het overzicht met alle HTML-widgets die beschikbaar zijn bij ScreenCom. 

Creatie & Strategie

Het team in de Content Studio heeft ruime ervaring met content voor beeldschermen. Zij kunnen niet alleen een complete afspeellijst voor je maken, maar kunnen deze ook passend maken in de marketing- en communicatieplanning. Leg ons je uitdaging voor en laat ons meedenken in de ultieme mix om de doelstellingen te bereiken.  

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!