Nieuws

Bezoek ISE 2018!

De vijftiende ISE vindt plaats van 6 tot 9 februari in de RAI Amsterdam. Het belooft de grootste en meest indrukwekkende editie te worden in de geschiedenis van deze werelds grootste audiovisuele beurs!

Lees meer
System-on-chip of traditionele displays: wat is de meest voordelige optie?

Krachtiger, lichter én goedkoper: displays hebben zich in de afgelopen jaren al in snel tempo ontwikkeld. Maar het was pas met de introductie van system-on-chip (SoC) door Samsung in 2013, dat er echt een grote sprong werd gemaakt. Aan de hand van drie scenario’s is het effect van Samsung Smart Signage Platforms (SSSP) onderzocht.

 

Lees meer
Webinar Content Strategie voor narrowcasting

ScreenCom organiseert in samenwerking met PuurIDee het webinar Content Strategie voor narrowcasting op woensdag 22 november om 15.30 uur.  Creëer in 5 stappen het juiste effect met narrowcasting!

 

Lees meer
5 stappen voor een succesvolle content strategie voor narrowcasting

Na het doorlopen van deze vijf stappen heb je een goed uitgedachte strategie waarmee je de kennis, de houding en het gedrag van de doelgroep weet te veranderen.

Lees meer
Webinar MagicInfo 4.1 op woensdag 14 februari en 21 maart

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo op woensdag 14 februari of woensdag 21 maart van 15.30 uur tot 16.30 uur. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
De 5 meest gemaakte fouten in narrowcasting

De effectiviteit van narrowcasting is van tevoren niet altijd goed in te schatten. Maar soms weet je van tevoren al wat niet goed gaat werken. Ontdek 5 veelvoorkomende valkuilen binnen narrowcasting.

Lees meer
Welke displays moet ik kiezen voor mijn digital signage?

Welke schermen ga je inzetten? Kies je voor de grootste displays voor optimaal bereik, of ga je werken met een subtielere vorm van narrowcasting?

Lees meer
Toepassingen van narrowcasting #4: branding en storytelling

Narrowcasting is er in vele toepassingen. Branding & storytelling – het vertellen van het verhaal achter je product - is een dankbare en steeds meer toegepaste vorm van digital signage.

 

Lees meer
Toepassingen van narrowcasting #3: Wachttijdverzachting

Narrowcasting is er in vele toepassingen. Wachttijdverzachting – het tonen van een boodschap zodat mensen minder het gevoel hebben 'in de wacht te staan' - is een dankbare en steeds meer toegepaste vorm van digital signage.

 

Lees meer
Supportmedewerker? Bekijk de vacature!

Los jij elke supportvraag binnen no time op? Stop jij niet voordat een klant tevreden is? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega! Lees hier de complete vacature voor Supportmedewerker (32 - 36 uur per week).

Lees meer
De voordelen van Tizen

Tizen is het meest recente besturingssysteem van Samsung. Was dit operating system voorheen al in smartwatches en smart phones te vinden, nu draaien ook de nieuwste displays op Tizen. 

Lees meer
Uitnodigingen voor ISE 2017

Gratis kaarten voor de ISE 2017? Haal hier je uitnodigingen voor de innovatieve audiovisuele beurs in de RAI!

Lees meer
Toepassingen van Narrowcasting #2: Infocasting

Er is bijna geen beter moment om een boodschap over te brengen dan tijdens een lange, saaie treinreis. Dat heeft de NS ook door. Opvallend feit: de nadruk ligt hier niet op reclame maken, maar op informatie delen...

Lees meer
Toepassingen van Narrowcasting #1: verkoopstimulatie

Narrowcasting is er in vele toepassingen. Verkoopstimulatie – het tonen van reclameboodschappen – is de meest voorkomende vorm van digital signage. Kleine schermen bij de kassa, maar ook grote digitale billboards zijn erg effectief.

Lees meer
ScreenCom wint Startersprijs 2016!

Vrijdag 18 november ging ScreenCom er met de Startersprijs Gemeente Stadskanaal vandoor. We zijn ontzettend trots en vereerd!

Lees meer
ML55E Samsung displays: innovatieve spiegels

Wat begon met de komst van warenhuizen, heeft nu door de introductie van mirror displays een extra dimensie gekregen. Shopping wordt met de nieuwe schermen van Samsung pas écht een totaalbeleving.

Lees meer
ScreenCom in finale Startersprijs Stadskanaal

ScreenCom staat in de finale voor de Startersprijs Stadskanaal 2016! Deze prijs is bedoeld om ondernemers met uitzonderlijke prestaties extra te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Lees meer
Volg het laatste nieuws

Screencom is een jong bedrijf, continu in ontwikkeling. We houden je vanaf nu graag op de hoogte!

Lees meer

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!