Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer

ScreenCom ontwikkelde voor Staatsbosbeheer interactieve narrowcasting. Binnen de oplossing dragen adverteerders bij aan de kosten. 

In de horecagelegenheid worden activiteiten van Staatsbosbeheer bij de bezoekers onder de aandacht gebracht. Bovendien kunnen bezoekers door interactieve elementen naar wens meer lezen over specifieke onderwerpen. 

Dankzij het beschikbaar stellen van advertentieruimte op de displays, kan kostendekkend gewerkt worden. Lokale ondernemers dragen met hun advertenties bij aan de oplossing, terwijl de airtime die adverteerders hebben hen onder de aandacht brengt bij de bezoekers.

Laatste projecten

Kuhn Geldrop

Producent van landbouwwerktuigen Kuhn in Geldrop zocht een manier om medewerkers op een waardevolle manier te infomeren van bedrijfsbezoeken, nieuwsberichten en personeelscijfers. 

Kuhn Geldrop
Omgevingsdienst regio Utrecht

Narrowcasting maakt essentiële informatie intern behapbaar binnen de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU). 

Meer over ODRU
Narrowcasting in het gemeentehuis van Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!