Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer

ScreenCom ontwikkelde voor Staatsbosbeheer interactieve narrowcasting. Binnen de oplossing dragen adverteerders bij aan de kosten. 

In de horecagelegenheid worden activiteiten van Staatsbosbeheer bij de bezoekers onder de aandacht gebracht. Bovendien kunnen bezoekers door interactieve elementen naar wens meer lezen over specifieke onderwerpen. 

Dankzij het beschikbaar stellen van advertentieruimte op de displays, kan kostendekkend gewerkt worden. Lokale ondernemers dragen met hun advertenties bij aan de oplossing, terwijl de airtime die adverteerders hebben hen onder de aandacht brengt bij de bezoekers.

Laatste projecten

Omgevingsdienst regio Utrecht

Het intranet van de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is actueel, het laatste nieuws is hier altijd op te lezen. Maar wanneer je zeker wilt weten dat het belangrijkste nieuws wordt gelezen door de medewerkers, is dat niet genoeg. Narrowcasting moest de essentiële informatie intern behapbaar maken.

Meer over ODRU
Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!