Corlaer College

Corlaer College

ScreenCom realiseerde voor het Corlaer College een narrowcastingoplossing met onder andere Untis rooster softwarekoppelingen.

De samenwerking tussen Samsung en ScreenCom legt de basis voor een volledig uitgeruste educatie-oplossing. Dat gaat van de weergave van roosters tot koppelingen met fotoboeken. 

ScreenCom verzorgde voor Corlaer College zowel de hardware als de software. Ook op het gebied van dienstverlening konden de trainers medewerkers op locatie wegwijs maken in het CMS. 

Laatste projecten

Omgevingsdienst regio Utrecht

Het intranet van de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is actueel, het laatste nieuws is hier altijd op te lezen. Maar wanneer je zeker wilt weten dat het belangrijkste nieuws wordt gelezen door de medewerkers, is dat niet genoeg. Narrowcasting moest de essentiële informatie intern behapbaar maken.

Meer over ODRU
Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!