Kuhn Geldrop

“We kondigen bijvoorbeeld ook bedrijfsbezoeken aan via de schermen. Op die manier is iedereen op de hoogte en wordt het personeel betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Ook de RSS-feed van het NOS-journaal wordt erg gewaardeerd.”

Kuhn Geldrop

Elf Samsung smart signage schermen, verspreid door het hele pand, vergroten
de betrokkenheid van werknemers en bezoekers. Collega’s zijn meer betrokken
bij het bedrijf, gasten krijgen een goed beeld van de organisatie en de aangeleverde
templates bewaken een consistente uitstraling op elke scherm.

Efficiënte communicatie op de werkvloer
“Het zal vast geen betaalbare oplossing zijn”, dacht Vincent Elschot naar eigen zeggen toen hij de schermen zag. “Bleek dat even mee te vallen! Zeker als je ziet hoeveel tijd je bespaart bij het uploaden van de content.” Als IT-coördinator bij Kuhn is Vincent medeverantwoordelijk voor de introductie van narrowcasting op het kantoor. Niet zo lang geleden waren er door het pand nog prikborden verspreid waarop de verzuimcijfers en laatste ontwikkelingen te vinden waren. Nu tonen elf energiezuinige Samsung smart signage schermen dagelijks actuele nieuwsberichten, bedrijfsinformatie en presentaties van teamleiders. Dat heeft niet alleen een positieve invloed op de uitstraling, maar ook op de werksfeer: “We kondigen bijvoorbeeld ook bedrijfsbezoeken aan via de schermen. Op die manier is iedereen op de hoogte en wordt het personeel betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Ook de RSS-feed van het NOS-journaal wordt erg gewaardeerd.”
 

Eigen beheer en strategie
Kuhn heeft bewust gekozen voor een on-premise installatie. Door een lokale server en hun eigen noodstroomvoorziening hebben de medewerkers alles in eigen beheer. “Zo zijn we onafhankelijk van externe partijen en kunnen aanpassingen op ieder moment worden doorgevoerd.” Die aanpassingen worden meestal doorgevoerd door de HR-afdeling. “‘Die hadden de software al snel onder de knie. Nieuwe stagiaires kunnen na de eerste werkdag al zonder moeite een presentatie maken en live meekijken met de geuploade content.” De door ScreenCom aangeleverde templates maken het extra eenvoudig om een consistente uitstraling te bewaren. Mochten ze er niet uitkomen, is ondersteuning door ScreenCom altijd beschikbaar. “Al is het niet ingewikkeld, met support is er vaak toch net wat meer mogelijk.” De content is bij Kuhn steeds toegespitst op de locatie van het scherm. Wie binnenkomt ziet bijvoorbeeld een welkomstpresentatie waarin het complete productieproces van de landbouwmachines wordt uitgelegd. “Zeker door mensen die even moeten wachten wordt daar erg enthousiast op gereageerd.” Daarmee is Kuhn een partij die zelfstandig goed haar weg weet te vinden in de strategische inzet van narrowcasting. 

Laatste projecten

Digital signage in snackbar Andermaaltje

Je ziet het steeds vaker: professionele displays in de snackbar. Iets wat vroeger voorbehouden was voor bedrijven in het hogere segment, heeft nu ook zijn weg gevonden in het mkb. 

Meer over snackbar Andermaaltje
Kuhn Geldrop

Producent van landbouwwerktuigen Kuhn in Geldrop zocht een manier om medewerkers op een waardevolle manier te infomeren van bedrijfsbezoeken, nieuwsberichten en personeelscijfers. 

Kuhn Geldrop
Omgevingsdienst regio Utrecht

Narrowcasting maakt essentiële informatie intern behapbaar binnen de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU). 

Meer over ODRU

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!