Theater Geert Teis

Theater Geert Teis

Het project dat ScreenCom voor Theater Geert Teis realiseerde betreft zowel de hardware als de software. In samenspraak met de interieurarchitect en projectinrichter is het type display, montage en design bepaald.

De wensen op ICT-gebied resulteerden in een oplossing die volledig op een eigen server van het theater draait. Dit waarborgt de stabiliteit van het systeem. 

De Content Studio van ScreenCom heeft de complete afspeellijst ontwikkeld. Middels een in-company training zijn medewerkers geschoold in het gebruik van de MI Premium software. De helpdesk biedt medewerkers structureel en waar mogelijk support, zowel op afstand als op locatie. 

Laatste projecten

Omgevingsdienst regio Utrecht

Het intranet van de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is actueel, het laatste nieuws is hier altijd op te lezen. Maar wanneer je zeker wilt weten dat het belangrijkste nieuws wordt gelezen door de medewerkers, is dat niet genoeg. Narrowcasting moest de essentiële informatie intern behapbaar maken.

Meer over ODRU
Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!