Theater Geert Teis

Theater Geert Teis

Het project dat ScreenCom voor Theater Geert Teis realiseerde betreft zowel de hardware als de software. In samenspraak met de interieurarchitect en projectinrichter is het type display, montage en design bepaald.

De wensen op ICT-gebied resulteerden in een oplossing die volledig op een eigen server van het theater draait. Dit waarborgt de stabiliteit van het systeem. 

De Content Studio van ScreenCom heeft de complete afspeellijst ontwikkeld. Middels een in-company training zijn medewerkers geschoold in het gebruik van de MI Premium software. De helpdesk biedt medewerkers structureel en waar mogelijk support, zowel op afstand als op locatie. 

Laatste projecten

Kuhn Geldrop

Producent van landbouwwerktuigen Kuhn in Geldrop zocht een manier om medewerkers op een waardevolle manier te infomeren van bedrijfsbezoeken, nieuwsberichten en personeelscijfers. 

Kuhn Geldrop
Omgevingsdienst regio Utrecht

Narrowcasting maakt essentiële informatie intern behapbaar binnen de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU). 

Meer over ODRU
Narrowcasting in het gemeentehuis van Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!