Nuon / Vattenfall

Nuon / Vattenfall

Voor Nuon / Vattenfall ontwikkelde ScreenCom een complete oplossing. Vanaf de start van het traject werden de inrichting van de ICT en de opbouw van het medium door onze consultants begeleid.

Vanwege de wens voor maatwerk is gekozen voor een oplossing op basis van MI Premium. Voorts is een serie in-company trainingen verzorgd voor medewerkers van Nuon. Deze medewerkers worden tijdens hun werkzaamheden waar wenselijk ondersteund door onze content- en supportafdeling. 

Laatste projecten

Omgevingsdienst regio Utrecht

Het intranet van de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is actueel, het laatste nieuws is hier altijd op te lezen. Maar wanneer je zeker wilt weten dat het belangrijkste nieuws wordt gelezen door de medewerkers, is dat niet genoeg. Narrowcasting moest de essentiële informatie intern behapbaar maken.

Meer over ODRU
Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!