Kits primair - OBOMD

Kits primair - OBOMD

Voor Kits Primair/ OBOMD ontwikkelde ScreenCom een complete oplossing op het Samsung SSSP platform. Mede door de displays is er een communicatiekanaal gecreëerd tussen de centrale administratie, de communicatieafdeling en zestien aangesloten scholen.

Belangrijke features voor OBOMD zijn o.a. de afwezigheid van leerlingen op het kanaal, alerts, nieuwsfeeds voor interne communicatie en een leeskrant. Het systeem voor OBOMD is specifiek gebouwd. Het schakelen tussen pagina's met de afstandsbediening is bijvoorbeeld een unieke mogelijkheid.

Laatste projecten

Omgevingsdienst regio Utrecht

Het intranet van de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is actueel, het laatste nieuws is hier altijd op te lezen. Maar wanneer je zeker wilt weten dat het belangrijkste nieuws wordt gelezen door de medewerkers, is dat niet genoeg. Narrowcasting moest de essentiële informatie intern behapbaar maken.

Meer over ODRU
Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!