Cloetta

Voor Cloetta heeft ScreenCom een complete MagicInfo oplossing geïmplementeerd. Vooral het advies en de hulp bij installatie werden erg op prijs gesteld.

Er is gekozen voor de installatie van een nieuwe MagicInfo Server 3.3 omgeving. De doorslaggevende redenen voor deze oplossing waren de schaalbaarheid en flexibiliteit. Het aansluiten van displays en het tonen van presentaties zijn met dit systeem eenvoudiger. Met MagicInfo Lite kunnen de medewerkers op afstand presentaties aanpassen. Daarmee kan de presentatie altijd eenvoudig up-to-date te houden.  

Na de installatie is een training gegeven. De medewerkers van Cloetta worden tijdens hun werkzaamheden waar wenselijk ondersteund door de content- en supportafdeling. 

Laatste projecten

Digital signage in snackbar Andermaaltje

Je ziet het steeds vaker: professionele displays in de snackbar. Iets wat vroeger voorbehouden was voor bedrijven in het hogere segment, heeft nu ook zijn weg gevonden in het mkb. 

Meer over snackbar Andermaaltje
Kuhn Geldrop

Producent van landbouwwerktuigen Kuhn in Geldrop zocht een manier om medewerkers op een waardevolle manier te infomeren van bedrijfsbezoeken, nieuwsberichten en personeelscijfers. 

Kuhn Geldrop
Omgevingsdienst regio Utrecht

Narrowcasting maakt essentiële informatie intern behapbaar binnen de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU). 

Meer over ODRU

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!