Nieuwspoort

Nieuwspoort

Nieuwspoort maakt gebruik van de clouddienst van ScreenCom. Met deze SaaS (Software as a Service)-oplossing koos zij voor een uiterst schaalbare server. De displays kunnen namelijk aangestuurd worden vanaf elke willekeurige plek ter wereld.

Monitoring op afstand - een belangrijke wens van Nieuwspoort - was een wens waar de oplossingen van ScreenCom perfect aan voldoen. Vanaf de start van het traject werd de inrichting van ICT en de opbouw van het medium door onze consultants begeleid.

  • Interne communicatie
  • Infocasting  
  • MagicInfo Premium S
  • Remote support en service

Na de inrichting hebben de medewerkers van Nieuwspoort een training gevolgd van ScreenCom. Deze medewerkers worden tijdens hun werkzaamheden naar wens ondersteund door onze content- en supportafdeling.

Laatste projecten

Omgevingsdienst regio Utrecht

Het intranet van de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is actueel, het laatste nieuws is hier altijd op te lezen. Maar wanneer je zeker wilt weten dat het belangrijkste nieuws wordt gelezen door de medewerkers, is dat niet genoeg. Narrowcasting moest de essentiële informatie intern behapbaar maken.

Meer over ODRU
Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!