Nieuwspoort

Nieuwspoort

Nieuwspoort maakt gebruik van de clouddienst van ScreenCom. Met deze SaaS (Software as a Service)-oplossing koos zij voor een uiterst schaalbare server. De displays kunnen namelijk aangestuurd worden vanaf elke willekeurige plek ter wereld.

Monitoring op afstand - een belangrijke wens van Nieuwspoort - was een wens waar de oplossingen van ScreenCom perfect aan voldoen. Vanaf de start van het traject werd de inrichting van ICT en de opbouw van het medium door onze consultants begeleid.

  • Interne communicatie
  • Infocasting  
  • MagicInfo Premium S
  • Remote support en service

Na de inrichting hebben de medewerkers van Nieuwspoort een training gevolgd van ScreenCom. Deze medewerkers worden tijdens hun werkzaamheden naar wens ondersteund door onze content- en supportafdeling.

Laatste projecten

Kuhn Geldrop

Producent van landbouwwerktuigen Kuhn in Geldrop zocht een manier om medewerkers op een waardevolle manier te infomeren van bedrijfsbezoeken, nieuwsberichten en personeelscijfers. 

Kuhn Geldrop
Omgevingsdienst regio Utrecht

Narrowcasting maakt essentiële informatie intern behapbaar binnen de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU). 

Meer over ODRU
Narrowcasting in het gemeentehuis van Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!