Bol.com

Voor Bol.com heeft ScreenCom een complete MagicInfo-oplossing geïmplementeerd. Vooral het advies en de hulp bij installatie werden erg op prijs gesteld.

  • Interne communicatie
  • Infocasting  
  • MagicInfo Premium S 
  • In-company training

Bij Bol.com is er gekozen voor de installatie van een nieuwe MagicInfo Server-omgeving. Doorslaggevend voor deze oplossing waren de schaalbaarheid en flexibiliteit. Het aansluiten van displays en tonen van presentaties is met dit systeem eenvoudiger. Met MagicInfo S kunnen de medewerkers op afstand presentaties aanpassen. Kortom: de afspeellijsten zijn altijd up-to-date.

Na de installatie hebben onze consultants een in-company training gegeven. De medewerkers van Bol.com worden tijdens hun werkzaamheden waar wenselijk ondersteund door onze content- en supportafdeling. 

Laatste projecten

Omgevingsdienst regio Utrecht

Het intranet van de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is actueel, het laatste nieuws is hier altijd op te lezen. Maar wanneer je zeker wilt weten dat het belangrijkste nieuws wordt gelezen door de medewerkers, is dat niet genoeg. Narrowcasting moest de essentiële informatie intern behapbaar maken.

Meer over ODRU
Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!