Bol.com

Voor Bol.com heeft ScreenCom een complete MagicInfo-oplossing geïmplementeerd. Vooral het advies en de hulp bij installatie werden erg op prijs gesteld.

  • Interne communicatie
  • Infocasting  
  • MagicInfo Premium S 
  • In-company training

Bij Bol.com is er gekozen voor de installatie van een nieuwe MagicInfo Server-omgeving. Doorslaggevend voor deze oplossing waren de schaalbaarheid en flexibiliteit. Het aansluiten van displays en tonen van presentaties is met dit systeem eenvoudiger. Met MagicInfo S kunnen de medewerkers op afstand presentaties aanpassen. Kortom: de afspeellijsten zijn altijd up-to-date.

Na de installatie hebben onze consultants een in-company training gegeven. De medewerkers van Bol.com worden tijdens hun werkzaamheden waar wenselijk ondersteund door onze content- en supportafdeling. 

Laatste projecten

Kuhn Geldrop

Producent van landbouwwerktuigen Kuhn in Geldrop zocht een manier om medewerkers op een waardevolle manier te infomeren van bedrijfsbezoeken, nieuwsberichten en personeelscijfers. 

Kuhn Geldrop
Omgevingsdienst regio Utrecht

Narrowcasting maakt essentiële informatie intern behapbaar binnen de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU). 

Meer over ODRU
Narrowcasting in het gemeentehuis van Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!