Febo

In 2015 begon Febo aan een nieuwe levensfase, waarin meer aandacht is voor kwaliteit en ambacht. Die nieuwe fase vroeg ook om een nieuwe huisstijl en een kleinere assortimentspresentatie. Alle vestigingen zijn verbouwd in lijn met de nieuwe stijl.

Narrowcasting is voor Febo al jaren een vast kanaal binnen de mediamix en deze verfrissing vroeg ook om een herziening van de schermen. In alle 66 vestigingen waren displays aanwezig met daarop de laatste aanbiedingen. Het systeem dat werd gebruikt - een combinatie van meerdere systemen - was flink verouderd. Er werd gezocht naar een flexibele oplossing met mogelijkheden voor maatwerk.

Febo zet narrowcasting op drie verschillende manieren in. Allereerst maakt zij gebruik van schermen met daarop traditionele narrowcasting boodschappen. Denk aan nieuws, advertenties en video. Daarnaast tonen displays in de automatieken de productprijzen. Tot slot worden de schermen ingezet voor het totale menu. De wens was om vanuit een centraal punt al deze type schermen te kunnen bedienen met een uitgebreide planningsmodule.

ScreenCom heeft Connected geadviseerd. Ten eerste vanwege het duidelijke beheerpanel, ten tweede wegens de flexibiliteit in maatwerk en vormgeving. Febo en ScreenCom hebben hierbij intensief samengewerkt. Het systeem is compleet aangepast aan de wensen en eisen van Febo. Zo is het beheerpaneel voorzien van de nieuwe Febo-look. Daarnaast is de toepassing van de applicatie volop ontwikkeld. Er is inmiddels real-time inzichtelijk welke display welke content toont op een specifiek moment. Ook is de planningsmodule aangepast op de specifieke toepassingen. Het systeem is zo gebouwd dat er in de toekomst een connectie gemaakt kan worden met de kassasystemen.

Doel:

  • Branding
  • Infocasting
  • Verkoopstimulatie

Product:

  • Connected
  • Custom Application development

Services:

  • Cloudhosting
  • Support on-demand
  • Contentcreatie

Laatste projecten

Digital signage in snackbar Andermaaltje

Je ziet het steeds vaker: professionele displays in de snackbar. Iets wat vroeger voorbehouden was voor bedrijven in het hogere segment, heeft nu ook zijn weg gevonden in het mkb. 

Meer over snackbar Andermaaltje
Kuhn Geldrop

Producent van landbouwwerktuigen Kuhn in Geldrop zocht een manier om medewerkers op een waardevolle manier te infomeren van bedrijfsbezoeken, nieuwsberichten en personeelscijfers. 

Kuhn Geldrop
Omgevingsdienst regio Utrecht

Narrowcasting maakt essentiële informatie intern behapbaar binnen de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU). 

Meer over ODRU

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!