Febo

In 2015 begon Febo aan een nieuwe levensfase, waarin meer aandacht is voor kwaliteit en ambacht. Die nieuwe fase vroeg ook om een nieuwe huisstijl en een kleinere assortimentspresentatie. Alle vestigingen zijn verbouwd in lijn met de nieuwe stijl.

Narrowcasting is voor Febo al jaren een vast kanaal binnen de mediamix en deze verfrissing vroeg ook om een herziening van de schermen. In alle 66 vestigingen waren displays aanwezig met daarop de laatste aanbiedingen. Het systeem dat werd gebruikt - een combinatie van meerdere systemen - was flink verouderd. Er werd gezocht naar een flexibele oplossing met mogelijkheden voor maatwerk.

Febo zet narrowcasting op drie verschillende manieren in. Allereerst maakt zij gebruik van schermen met daarop traditionele narrowcasting boodschappen. Denk aan nieuws, advertenties en video. Daarnaast tonen displays in de automatieken de productprijzen. Tot slot worden de schermen ingezet voor het totale menu. De wens was om vanuit een centraal punt al deze type schermen te kunnen bedienen met een uitgebreide planningsmodule.

ScreenCom heeft Connected geadviseerd. Ten eerste vanwege het duidelijke beheerpanel, ten tweede wegens de flexibiliteit in maatwerk en vormgeving. Febo en ScreenCom hebben hierbij intensief samengewerkt. Het systeem is compleet aangepast aan de wensen en eisen van Febo. Zo is het beheerpaneel voorzien van de nieuwe Febo-look. Daarnaast is de toepassing van de applicatie volop ontwikkeld. Er is inmiddels real-time inzichtelijk welke display welke content toont op een specifiek moment. Ook is de planningsmodule aangepast op de specifieke toepassingen. Het systeem is zo gebouwd dat er in de toekomst een connectie gemaakt kan worden met de kassasystemen.

Doel:

  • Branding
  • Infocasting
  • Verkoopstimulatie

Product:

  • Connected
  • Custom Application development

Services:

  • Cloudhosting
  • Support on-demand
  • Contentcreatie

Laatste projecten

Omgevingsdienst regio Utrecht

Het intranet van de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is actueel, het laatste nieuws is hier altijd op te lezen. Maar wanneer je zeker wilt weten dat het belangrijkste nieuws wordt gelezen door de medewerkers, is dat niet genoeg. Narrowcasting moest de essentiële informatie intern behapbaar maken.

Meer over ODRU
Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!