Schutrups Schoenenmode

Schutrups Schoenenmode

Schutrups Schoenenmode wil haar klanten optimaal bedienen en voorzien van persoonlijk advies. Waar voorheen door de klanten een nummer werd getrokken voor persoonlijke ondersteuning bij het vinden van de juiste schoen, is er nu een systeem ontwikkeld waarin de klant geen nummer meer is maar bij naam wordt opgeroepen.

Bij binnenkomst meldt de klant zich aan via een aanmeldzuil met touchpaneel. Zodra de klant aan de beurt is verschijnt de naam op de beeldschermen in de winkel. Het zogeheten 'No Number System' is een aanvulling op Connected. Schutrups Schoenenmode gebruikt Connected om per afbeelding de displays te voorzien van de laatste acties, inspirerende video’s en prachtige fotografie.
 

Doel:

  • Branding
  • Verkoopstimulatie
  • Infocasting

Product:

  • Connected
  • Custom Application development (No Number System)


Services:

  • Cloudhosting
  • Support on-demand
  • Contentcreatie
     

Laatste projecten

Omgevingsdienst regio Utrecht

Het intranet van de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU) is actueel, het laatste nieuws is hier altijd op te lezen. Maar wanneer je zeker wilt weten dat het belangrijkste nieuws wordt gelezen door de medewerkers, is dat niet genoeg. Narrowcasting moest de essentiële informatie intern behapbaar maken.

Meer over ODRU
Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!