Luxottica

Luxottica is het grote merk achter zo’n 7200 winkels wereldwijd. Het brand portfolio begint bij Giorgio Armani en gaat van Michael Kors tot Versace. Veel bekende merken komen uit de koker van Luxottica.

Zij zocht de samenwerking met Samsung voor hoge kwaliteit hardware en vond in de flexibiliteit en schaalbaarheid van MagicInfo het perfecte platform om haar displays te voorzien van in-het-oog-springende content. ScreenCom sloot aan vanwege de technische implementatie en inrichting van de server.

Er is gekozen voor een eigen server, in combinatie met een eigen cloudoplossing volledig in eigen beheer. Hiervoor moest een gehele IT-infrastructuur opgezet. Voor supportvragen vanuit de verschillende departementen wereldwijd biedt ScreenCom eerste-lijns support.

Doel:

  • Branding

Product:

  • MagicInfo Premium S
  • VideoWall S


Services:

  • Consultancy
  • On-site cloud intallatie
  • 24/7 support

Laatste projecten

Gemeente Den Helder

De keus voor narrowcasting had de gemeente Den Helder al gemaakt, maar het systeem werd nog niet volledig benut. Waren ze voorheen beperkt door de standaard templates, betekende de integratie van de MagicInfo software een enorme sprong in flexibiliteit.

Meer over Den Helder
Wehkamp

ScreenCom heeft MagicInfo S op basis van cloudhosting geïmplementeerd bij het grootste online warenhuis van Nederland. Dankzij deze oplossing beschikken het distributiecentrum en de verschillende kantoren over actuele bedrijfsinformatie en zijn medewerkers op de hoogte van weer en verkeer.

Meer over Wehkamp
Nike

ScreenCom ondersteunt het hoofdkantoor van Nike in Berlijn. Dit is de locatie van de 60 meter lange videowall, bestaande uit 36 schermen in horizontale positie.

Meer over Nike

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!