Luxottica

Luxottica is het grote merk achter zo’n 7200 winkels wereldwijd. Het brand portfolio begint bij Giorgio Armani en gaat van Michael Kors tot Versace. Veel bekende merken komen uit de koker van Luxottica.

Zij zocht de samenwerking met Samsung voor hoge kwaliteit hardware en vond in de flexibiliteit en schaalbaarheid van MagicInfo het perfecte platform om haar displays te voorzien van in-het-oog-springende content. ScreenCom sloot aan vanwege de technische implementatie en inrichting van de server.

Er is gekozen voor een eigen server, in combinatie met een eigen cloudoplossing volledig in eigen beheer. Hiervoor moest een gehele IT-infrastructuur opgezet. Voor supportvragen vanuit de verschillende departementen wereldwijd biedt ScreenCom eerste-lijns support.

Doel:

  • Branding

Product:

  • MagicInfo Premium S
  • VideoWall S


Services:

  • Consultancy
  • On-site cloud intallatie
  • 24/7 support

Laatste projecten

Digital signage in snackbar Andermaaltje

Je ziet het steeds vaker: professionele displays in de snackbar. Iets wat vroeger voorbehouden was voor bedrijven in het hogere segment, heeft nu ook zijn weg gevonden in het mkb. 

Meer over snackbar Andermaaltje
Kuhn Geldrop

Producent van landbouwwerktuigen Kuhn in Geldrop zocht een manier om medewerkers op een waardevolle manier te infomeren van bedrijfsbezoeken, nieuwsberichten en personeelscijfers. 

Kuhn Geldrop
Omgevingsdienst regio Utrecht

Narrowcasting maakt essentiële informatie intern behapbaar binnen de Omgevingsdienst regio Utrecht (ODRU). 

Meer over ODRU

Digital signage binnen jouw bedrijf? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!