MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Verbetering in organisatiemanagement, versleuteling van content-items, hardware settings in één keer instellen voor alle displays en meer mogelijkheden voor datakoppelingen en data automatisering. Er zijn veel positieve vernieuwingen in MagicINFO 7.1. In deze blog lichten we de nieuwe versie toe.

U kunt de nieuwste software downloaden via de softwarepagina op www.magicinfoservices.com. Maakt u gebruik van de MagicINFO cloud? Dan gaat u binnenkort gebruikmaken van de nieuwste versie en ontvangt u hierover een aparte mail.

Organisatiemanagement
Op het gebied van organisatiemanagement is er een grote verbetering op te merken. Zo kunt u binnen de MagicINFO server meerdere organisaties maken, waaronder weer groepen en subgroepen kunnen worden geplaatst. Ten aanzien van userrechten en autoriteit biedt dit mogelijkheden in het toewijzen van bepaalde organisaties/groepen aan een specifieke contentbeheerder. Waar er voorheen een scheiding was tussen organisaties is het nu mogelijk om content te delen en alleen specifieke onderdelen van de server te scheiden. Zo hoeft bijvoorbeeld een content-item niet voor twee organisaties twee keer gepubliceerd te worden, maar kan dat nu voor beide organisaties in één keer. Wel zo efficiënt. Voor organisaties met meerdere vestigingen of afdelingen kan dit een waardevolle aanpassing zijn om lokale contentbeheerders meer rechten te kunnen geven. Daarnaast is het mogelijk om nu nog gerichtere afspeellijsten te publiceren die worden vertoond op specifieke groepen displays binnen het netwerk.

Content lock
Binnen de design tool van MagicINFO, de Author, heeft u alle vrijheid om een pagina op te maken zoals u dat wilt. Echter moeten items soms onbewerkbaar zijn, omdat ze altijd relevant zijn of al gekoppeld met andere bronnen. Hierdoor is het niet de bedoeling dat dit kan worden veranderd. Ook kan het vastzetten van elementen helpen bij een consistente huisstijl. In de nieuwe MagicINFO 7 kunnen elementen op de Author pagina worden “versleuteld”. Zo kunnen andere contentbeheerders dit element op de pagina niet wijzigen. Erg handig!

Preset mode voor uniforme hardware setting
Wanneer er een grote groep displays aan de MagicINFO server gekoppeld moet worden, moeten deze vaak ook hardware instellingen mee krijgen. Dit wordt nu vaak per scherm uitgevoerd. Dat is ook goed, want de instellingen kunnen natuurlijk per scherm verschillend zijn. Maar soms is het simpel en krijgt ieder scherm dezelfde instellingen op het gebied van contrast, brightness, scherpte, volume en bij de beveiligings- en tijdsinstellingen. Deze kunnen nu allemaal vooraf ingesteld worden voor een grote groep displays. Dus wanneer het scherm aangemeld is op de server, krijgt hij meteen de juiste instellingen mee en hoeft u niet ieder scherm afzonderlijk bij langs. Daarnaast kan het zijn dat mensen op locatie bij het scherm instellingen veranderen, door deze hardware profielen wordt dit na een herstart van het scherm weer teruggezet met de juiste instellingen. Dit kan veel tijd besparen!

Verbeterde API’s en functionaliteit voor data automatisering
De vraag naar connecties tussen verschillende databronnen en de weergave van die data via MagicINFO op het display stijgt. Daarom heeft Samsung extra aandacht besteed aan het verbeteren en uitbreiden van de API’s van MagicINFO.  Daarnaast is de DataLink oplossing krachtiger geworden en zijn er verbeterde gebruikers functies voor het creëren van html content.

De nieuwste software is vanaf vandaag te downloaden via de website van MagicInfo Services. Wilt u uw huidige server upgraden? Wij doen het graag voor u via een remote sessie en hebben voor u een speciale aanbieding. Voor meer informatie, mail naar info@screencom.eu.

Bekijk de Samsung MagicINFO 7 Catalog

 

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!