Nieuws

Vacature: junior consultant - 40 uur / week

ScreenCom is op zoek naar een junior consultant. Als thuisbasis een ambitieus en flexibel team? Een afwisselende werkdag met volop klantcontact? Is dit iets voor jou? Lees dan verder!

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer
Nieuwe widgets beschikbaar, nu ook in portret!

ScreenCom heeft haar beschikbare widgets verbeterd. Ze zijn ze scherper qua look, volledig responsive en zowel in landscape als in portret beschikbaar. En niet te vergeten, ze zijn technisch ook sterk verbeterd. 

Lees meer
Toepassingen digital signage onderwijs

Steeds meer scholen maken de stap van de offline informatievoorziening naar online. Veel communicatiekanalen worden ingezet voor bijvoorbeeld een roosterwijziging of algemene mededeling. Laat de content samen komen in een display met software voor narrowcasting.

Lees meer
Real-time Datamanagement (RTDM) mogelijk met MagicInfo DataLink

Altijd een actueel aanbod, relevante informatie voor de dagelijkse bedrijfsvoering, actuele aankomst- en vertrektijden, prijswijzigingen in een handomdraai overal doorgevoerd met een koppeling naar het voorraadbeheer. Noem maar op. De mogelijkheden met real-time datamanagement zijn eindeloos. Je realiseert ze met MagicInfo DataLink. 

Lees meer
Voordelen van de MagicInfo RM server

Gebruikt u een eigen CMS of webapplicatie, maar zou u graag uw displays van afstand willen bedienen? Met de RM Server licentie heeft u een complete remote management oplossing voor uw Samsung Smart Signage displays

Lees meer
Kies de juiste display - infographic

Het type scherm dat je kiest, heeft veel invloed op de zichtbaarheid van je content. Bekijk hoe het juiste scherm jouw boodschap ook op zonnige dagen haarscherp overbrengt!

 

Lees meer
De nieuwe MagicInfo 6 software

In mei 2018 komt Samsung met een nieuwe release van MagicInfo. Maar wat zijn de grootste voordelen van deze nieuwe versie van de software? En wat merk je er in de praktijk van?

 

Lees meer
De MagicInfo S5 player: krachtig en toekomstbestendig

De nieuwste schermen van Samsung komen standaard met een ingebouwde MagicInfo S5 player. Wat zijn de voordelen van deze S5 player ten opzichte van de vorige versies?

 

Lees meer
Snacks on-screen: digital signage in fastfood

Je ziet het steeds vaker: professionele displays in de snackbar. Iets wat vroeger voorbehouden was voor bedrijven in het hogere segment, heeft nu ook zijn weg gevonden in het mkb. De verklaring? Schermen zijn de afgelopen jaren dynamischer, stabieler en vooral voordeliger geworden.

Lees meer
4 tips voor outdoor displays in uw winkeletalage

Outdoor displays in je etalage zijn een efficiënte manier om de aandacht van het winkelpubliek te trekken. Maar hoe zorg je dat jouw displays optimaal functioneren?

Lees meer
Narrowcasting voor productiebedrijven

Binnen grote productiebedrijven kan het lastig zijn om al het personeel te betrekken bij de ontwikkelingen van het bedrijf. Wat leeft binnen het management, bereikt maar moeilijk de medewerkers in de productiehal. Grote fabrieken benutten steeds vaker de mogelijkheden van narrowcasting.

Lees meer
Ontmoet onze nieuwe Customer Support Specialist!
Bezoek ISE 2018!

De vijftiende ISE vindt plaats van 6 tot 9 februari in de RAI Amsterdam. Het belooft de grootste en meest indrukwekkende editie te worden in de geschiedenis van deze werelds grootste audiovisuele beurs!

Lees meer
System-on-chip of traditionele displays: wat is de meest voordelige optie?

Krachtiger, lichter én goedkoper: displays hebben zich in de afgelopen jaren al in snel tempo ontwikkeld. Maar het was pas met de introductie van system-on-chip (SoC) door Samsung in 2013, dat er echt een grote sprong werd gemaakt. Aan de hand van drie scenario’s is het effect van Samsung Smart Signage Platforms (SSSP) onderzocht.

 

Lees meer
Webinar Content Strategie voor narrowcasting

ScreenCom organiseert in samenwerking met PuurIDee het webinar Content Strategie voor narrowcasting op woensdag 22 november om 15.30 uur.  Creëer in 5 stappen het juiste effect met narrowcasting!

 

Lees meer
5 stappen voor een succesvolle content strategie voor narrowcasting

Na het doorlopen van deze vijf stappen heb je een goed uitgedachte strategie waarmee je de kennis, de houding en het gedrag van de doelgroep weet te veranderen.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
De 5 meest gemaakte fouten in narrowcasting

De effectiviteit van narrowcasting is van tevoren niet altijd goed in te schatten. Maar soms weet je van tevoren al wat niet goed gaat werken. Ontdek 5 veelvoorkomende valkuilen binnen narrowcasting.

Lees meer
Welke displays moet ik kiezen voor mijn digital signage?

Welke schermen ga je inzetten? Kies je voor de grootste displays voor optimaal bereik, of ga je werken met een subtielere vorm van narrowcasting?

Lees meer
Toepassingen van narrowcasting #4: branding en storytelling

Narrowcasting is er in vele toepassingen. Branding & storytelling – het vertellen van het verhaal achter je product - is een dankbare en steeds meer toegepaste vorm van digital signage.

 

Lees meer
Toepassingen van narrowcasting #3: Wachttijdverzachting

Narrowcasting is er in vele toepassingen. Wachttijdverzachting – het tonen van een boodschap zodat mensen minder het gevoel hebben 'in de wacht te staan' - is een dankbare en steeds meer toegepaste vorm van digital signage.

 

Lees meer
De voordelen van Tizen

Tizen is het meest recente besturingssysteem van Samsung. Was dit operating system voorheen al in smartwatches en smart phones te vinden, nu draaien ook de nieuwste displays op Tizen. 

Lees meer
Uitnodigingen voor ISE 2017

Gratis kaarten voor de ISE 2017? Haal hier je uitnodigingen voor de innovatieve audiovisuele beurs in de RAI!

Lees meer
Toepassingen van Narrowcasting #2: Infocasting

Er is bijna geen beter moment om een boodschap over te brengen dan tijdens een lange, saaie treinreis. Dat heeft de NS ook door. Opvallend feit: de nadruk ligt hier niet op reclame maken, maar op informatie delen...

Lees meer
Toepassingen van Narrowcasting #1: verkoopstimulatie

Narrowcasting is er in vele toepassingen. Verkoopstimulatie – het tonen van reclameboodschappen – is de meest voorkomende vorm van digital signage. Kleine schermen bij de kassa, maar ook grote digitale billboards zijn erg effectief.

Lees meer
ScreenCom wint Startersprijs 2016!

Vrijdag 18 november ging ScreenCom er met de Startersprijs Gemeente Stadskanaal vandoor. We zijn ontzettend trots en vereerd!

Lees meer
ML55E Samsung displays: innovatieve spiegels

Wat begon met de komst van warenhuizen, heeft nu door de introductie van mirror displays een extra dimensie gekregen. Shopping wordt met de nieuwe schermen van Samsung pas écht een totaalbeleving.

Lees meer
ScreenCom in finale Startersprijs Stadskanaal

ScreenCom staat in de finale voor de Startersprijs Stadskanaal 2016! Deze prijs is bedoeld om ondernemers met uitzonderlijke prestaties extra te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Lees meer
Volg het laatste nieuws

Screencom is een jong bedrijf, continu in ontwikkeling. We houden je vanaf nu graag op de hoogte!

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!