ScreenCom in finale Startersprijs Stadskanaal

ScreenCom in finale Startersprijs Stadskanaal

ScreenCom staat in de finale voor de Startersprijs Stadskanaal 2016! Deze prijs is bedoeld om veelbelovende ondernemers uit Stadskanaal extra te ondersteunen in hun ontwikkeling.

We zijn hartstikke trots met de nominatie! Daarnaast feliciteren we Reno Systems en Dok4, de andere twee genomineerden voor de startersprijs. 

Komende vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt in theater Geert Theis. Naast de uitreiking van de ondernemersprijs, zullen er ook interviews worden gehouden en is er nadien tijd voor een hapje en een drankje.

Voor het complete avondprogramma verwijzen we u naar Stadskanaal.nl, waar u meer informatie kunt vinden en uzelf kunt aanmelden.

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!