ScreenCom in finale Startersprijs Stadskanaal

ScreenCom in finale Startersprijs Stadskanaal

ScreenCom staat in de finale voor de Startersprijs Stadskanaal 2016! Deze prijs is bedoeld om veelbelovende ondernemers uit Stadskanaal extra te ondersteunen in hun ontwikkeling.

We zijn hartstikke trots met de nominatie! Daarnaast feliciteren we Reno Systems en Dok4, de andere twee genomineerden voor de startersprijs. 

Komende vrijdag wordt de winnaar bekendgemaakt in theater Geert Theis. Naast de uitreiking van de ondernemersprijs, zullen er ook interviews worden gehouden en is er nadien tijd voor een hapje en een drankje.

Voor het complete avondprogramma verwijzen we u naar Stadskanaal.nl, waar u meer informatie kunt vinden en uzelf kunt aanmelden.

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!