Toepassingen van Narrowcasting #1: verkoopstimulatie

Toepassingen van Narrowcasting #1: verkoopstimulatie

Je kent het wel: je staat aan de kassa om iets af te rekenen. Nog voordat je wilt betalen vliegen er wat beelden voorbij van een mooie aanbieding, splinternieuw artikel of spannende loterij... 

Overtuigen met de portemonnee in de hand

Narrowcasting is er in vele toepassingen. Verkoopstimulatie – het tonen van reclameboodschappen – is de meest voorkomende vorm van digital signage. De kleine schermen bij de kassa zijn steeds vaker te vinden. Niet verwonderlijk, want er is geen beter moment om iemand te overtuigen dan wanneer hij al met z’n portemonnee in de hand staat.

Het succes van het digitale billboard

Naast de kleine schermen bij de kassa wordt verkoopstimulatie via narrowcasting uitgevoerd met grote public screens. Flexibel, veelzijdig en opvallend! Voor het succes van deze ‘digitale billboards’ hoef je alleen maar te denken aan Times Square in New York.

Voordelen van narrowcasting als verkoopstimulatie

Ten opzichte van de billboards, zijn er een aantal grote voordelen van narrowcasting als reclamemedium. 

  • Tijd: adverteerders kunnen precies bepalen wanneer ze consumenten willen bereiken. Zo zal Achmea misschien niet om 2 uur ’s nachts willen adverteren, maar McDonalds juist wel.
     
  • Aandacht trekken: Bewegende en wisselende beelden veel meer de aandacht van voorbijgangers dan een stilstaande poster.
     
  • Meerdere adverteerders: Een plek is door meerdere adverteerders tegelijk te gebruiken en is niet meer aan één adverteerder gebonden. Zo kunnen meerdere merken gebruikmaken van die ene toplocatie.

Ontdek de mogelijkheden van narrowcasting als verkoopmedium

Gebruik maken van de voordelen van narrowcasting om klanten te overtuigen? Neem contact op met ScreenCom voor een offerte, of ga met ons in gesprek!

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!