De voordelen van Tizen

Tizen: door de verbeterde grafische engine wordt er een extra dimensie toegevoegd aan de schermen

De voordelen van Tizen

Tizen is het meest recente besturingssysteem van Samsung. Was dit operating system voorheen al in smartwatches en smart phones te vinden, nu draaien ook de nieuwste displays op Tizen. Mede door de verbeterde grafische engine wordt er een extra dimensie toegevoegd aan de schermen.

Nieuwste mogelijkheden Tizen

Dat besturingssysteem Tizen krachtiger is dan voorgaande systemen, merkt de gebruiker vooral aan de laadsnelheid van de content. Beelden gaan naadloos in elkaar over en het geheel voelt ‘soepeler’ aan. Tizen en de vernieuwde MagicInfo zijn volledig op elkaar afgestemd, zodat de media player en het content management van de displays intuïtief aanvoelen.

Er zijn ook een aantal concrete functionaliteiten bijgekomen, zowel in de back-end als in de front-end. Het meest opvallende is de mogelijkheid om drie video’s tegelijk te tonen op een display. Zo heb je als het ware drie displays samengevoegd op één scherm. Tizen is ook gebruikt als platform voor de nieuwe touchscreens. De ondersteuning vanuit Tizen is zodanig dat er geen extra pc meer nodig is voor je scherm. 

Gebouwd voor ontwikkeling

Qua stabiliteit mag je de kwaliteit verwachten die je van Samsung gewend bent. In geval van problemen zorgt het open source karakter van het besturingssysteem ervoor dat elke developer bij kan dragen aan een snelle oplossing. Vanwege deze eigenschappen is ook Connected2 volledig op Tizen gebouwd. Het voordeel van open source is bovendien dat het systeem transparant en voortdurend in ontwikkeling is.

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!