De voordelen van Tizen

Tizen: door de verbeterde grafische engine wordt er een extra dimensie toegevoegd aan de schermen

De voordelen van Tizen

Tizen is het meest recente besturingssysteem van Samsung. Was dit operating system voorheen al in smartwatches en smart phones te vinden, nu draaien ook de nieuwste displays op Tizen. Mede door de verbeterde grafische engine wordt er een extra dimensie toegevoegd aan de schermen.

Nieuwste mogelijkheden Tizen

Dat besturingssysteem Tizen krachtiger is dan voorgaande systemen, merkt de gebruiker vooral aan de laadsnelheid van de content. Beelden gaan naadloos in elkaar over en het geheel voelt ‘soepeler’ aan. Tizen en de vernieuwde MagicInfo zijn volledig op elkaar afgestemd, zodat de media player en het content management van de displays intuïtief aanvoelen.

Er zijn ook een aantal concrete functionaliteiten bijgekomen, zowel in de back-end als in de front-end. Het meest opvallende is de mogelijkheid om drie video’s tegelijk te tonen op een display. Zo heb je als het ware drie displays samengevoegd op één scherm. Tizen is ook gebruikt als platform voor de nieuwe touchscreens. De ondersteuning vanuit Tizen is zodanig dat er geen extra pc meer nodig is voor je scherm. 

Gebouwd voor ontwikkeling

Qua stabiliteit mag je de kwaliteit verwachten die je van Samsung gewend bent. In geval van problemen zorgt het open source karakter van het besturingssysteem ervoor dat elke developer bij kan dragen aan een snelle oplossing. Vanwege deze eigenschappen is ook Connected2 volledig op Tizen gebouwd. Het voordeel van open source is bovendien dat het systeem transparant en voortdurend in ontwikkeling is.

Laatste nieuwsberichten

Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer
Nieuwe widgets beschikbaar, nu ook in portret!

ScreenCom heeft haar beschikbare widgets verbeterd. Ze zijn ze scherper qua look, volledig responsive en zowel in landscape als in portret beschikbaar. En niet te vergeten, ze zijn technisch ook sterk verbeterd. 

Lees meer
Toepassingen digital signage onderwijs

Steeds meer scholen maken de stap van de offline informatievoorziening naar online. Veel communicatiekanalen worden ingezet voor bijvoorbeeld een roosterwijziging of algemene mededeling. Laat de content samen komen in een display met software voor narrowcasting.

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!