De voordelen van Tizen

Tizen: door de verbeterde grafische engine wordt er een extra dimensie toegevoegd aan de schermen

De voordelen van Tizen

Tizen is het meest recente besturingssysteem van Samsung. Was dit operating system voorheen al in smartwatches en smart phones te vinden, nu draaien ook de nieuwste displays op Tizen. Mede door de verbeterde grafische engine wordt er een extra dimensie toegevoegd aan de schermen.

Nieuwste mogelijkheden Tizen

Dat besturingssysteem Tizen krachtiger is dan voorgaande systemen, merkt de gebruiker vooral aan de laadsnelheid van de content. Beelden gaan naadloos in elkaar over en het geheel voelt ‘soepeler’ aan. Tizen en de vernieuwde MagicInfo zijn volledig op elkaar afgestemd, zodat de media player en het content management van de displays intuïtief aanvoelen.

Er zijn ook een aantal concrete functionaliteiten bijgekomen, zowel in de back-end als in de front-end. Het meest opvallende is de mogelijkheid om drie video’s tegelijk te tonen op een display. Zo heb je als het ware drie displays samengevoegd op één scherm. Tizen is ook gebruikt als platform voor de nieuwe touchscreens. De ondersteuning vanuit Tizen is zodanig dat er geen extra pc meer nodig is voor je scherm. 

Gebouwd voor ontwikkeling

Qua stabiliteit mag je de kwaliteit verwachten die je van Samsung gewend bent. In geval van problemen zorgt het open source karakter van het besturingssysteem ervoor dat elke developer bij kan dragen aan een snelle oplossing. Vanwege deze eigenschappen is ook Connected2 volledig op Tizen gebouwd. Het voordeel van open source is bovendien dat het systeem transparant en voortdurend in ontwikkeling is.

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!