Toepassingen van narrowcasting #3: Wachttijdverzachting

Goede narrowcasting verandert een negatieve tijdsperceptie van de klant in een positieve tijdsperceptie

Toepassingen van narrowcasting #3: Wachttijdverzachting

Het proces van wachten, vaak een groot frustratiepunt van klanten, kan met narrowcasting een stuk aangenamer worden. Digital signage wordt steeds meer gebruikt in wachtkamers, om de tijdsperceptie van klanten en gasten te veranderen. 

De Privé en de Story behoren tot het verleden

Een halfuur lijkt lang wanneer je niets te doen hebt, maar dat wordt heel anders wanneer je waardevolle content te zien krijgt. Dat mes snijdt aan twee kanten, want dit geeft je tegelijk de mogelijkheid te vertellen wat je wilt vertellen. Doe je dit goed, koppel je die positieve ervaring aan jouw product, dienst of organisatie.

Denk aan het gemeentehuis, waar je na het trekken van een nummertje nog even nieuwsberichten te lezen krijgt en informatiefilmpjes kunt kijken. En las je bij de kapper vroeger de Privé en de Story, kun je nu handige tips krijgen voor het onderhouden van het perfecte kapsel.

De voordelen van digital signage voor wachttijdverzachting

  • Goede narrowcasting verandert een negatieve tijdsperceptie van de klant in een positieve tijdsperceptie: voor zijn gevoel hoeft de klant minder te wachten wanneer er iets is om naar te kijken.
     
  • Het publiek dat je aanspreekt, is aandachtiger dan het gemiddelde publiek. Je weet immers dat de kijker op het moment van uitzenden weinig tot niks te doen heeft, dus zal de boodschap op jouw scherm meer aandacht krijgen.
     
  • Het verzachten van de wachttijd kan, wanneer goed gedoseerd, makkelijk worden gecombineerd met informatievoorziening en verkoopstimulatie. Twee vliegen in één klap!

Ontdek de mogelijkheden van narrowcasting voor wachttijdverzachting

Gebruik maken van de voordelen van digital signage voor wachttijdverzachting? Neem contact op met ScreenCom voor een offerte, of ga met ons in gesprek!

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!