Webinar Content Strategie voor narrowcasting

In vijf stappen het juiste effect met narrowcasting! Meld je aan voor het online webinar.

Webinar Content Strategie voor narrowcasting

Meer en meer media worden digitaal; posters en menukaarten worden verruild voor digitale borden. Het grote voordeel? Het grijpt de aandacht, de inhoud is snel te wijzigen en er valt meer te communiceren.

Overweeg jij over te gaan op digitale borden? Of maak je al gebruik van digital signage? Dan is het webinar Content Strategie voor narrowcasting een mooie gelegenheid om de mogelijkheden te verkennen.

Aanmelden
Meld je aan voor het online webinar op woensdag 22 november van 15.30 uur tot 16.30 (met uitloop tot 17.00 uur).
Registratielink: https://register.gotowebinar.com/register/2630168539323469571

Waarom aanmelden?
Weet wat strategische plekken zijn voor digitale communicatie. Leer je doelgroepen kennen en speel in op hun wensen met de juiste boodschap op het juiste moment. In de workshop zie je hoe je in 5 stappen het juiste effect bereikt.

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!