Webinar Content Strategie voor narrowcasting

In vijf stappen het juiste effect met narrowcasting! Meld je aan voor het online webinar.

Webinar Content Strategie voor narrowcasting

Meer en meer media worden digitaal; posters en menukaarten worden verruild voor digitale borden. Het grote voordeel? Het grijpt de aandacht, de inhoud is snel te wijzigen en er valt meer te communiceren.

Overweeg jij over te gaan op digitale borden? Of maak je al gebruik van digital signage? Dan is het webinar Content Strategie voor narrowcasting een mooie gelegenheid om de mogelijkheden te verkennen.

Aanmelden
Meld je aan voor het online webinar op woensdag 22 november van 15.30 uur tot 16.30 (met uitloop tot 17.00 uur).
Registratielink: https://register.gotowebinar.com/register/2630168539323469571

Waarom aanmelden?
Weet wat strategische plekken zijn voor digitale communicatie. Leer je doelgroepen kennen en speel in op hun wensen met de juiste boodschap op het juiste moment. In de workshop zie je hoe je in 5 stappen het juiste effect bereikt.

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!