Webinar Content Strategie voor narrowcasting

In vijf stappen het juiste effect met narrowcasting! Meld je aan voor het online webinar.

Webinar Content Strategie voor narrowcasting

Meer en meer media worden digitaal; posters en menukaarten worden verruild voor digitale borden. Het grote voordeel? Het grijpt de aandacht, de inhoud is snel te wijzigen en er valt meer te communiceren.

Overweeg jij over te gaan op digitale borden? Of maak je al gebruik van digital signage? Dan is het webinar Content Strategie voor narrowcasting een mooie gelegenheid om de mogelijkheden te verkennen.

Aanmelden
Meld je aan voor het online webinar op woensdag 22 november van 15.30 uur tot 16.30 (met uitloop tot 17.00 uur).
Registratielink: https://register.gotowebinar.com/register/2630168539323469571

Waarom aanmelden?
Weet wat strategische plekken zijn voor digitale communicatie. Leer je doelgroepen kennen en speel in op hun wensen met de juiste boodschap op het juiste moment. In de workshop zie je hoe je in 5 stappen het juiste effect bereikt.

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!