Bezoek ISE 2018!

Het belooft de grootste en meest indrukwekkende editie te worden!

Bezoek ISE 2018!

De vijftiende ISE (Intergrated Systems Europe) vindt plaats van 6 tot 9 februari in de RAI Amsterdam. Het belooft de grootste en meest indrukwekkende editie te worden in de geschiedenis van deze werelds grootste audiovisuele beurs!

Jaarlijks komen 65.000 bezoekers om de laatste stand van zaken te bekijken op het gebied van systems integration. Meer dan 1.200 van ’s werelds toonaangevende AV-fabrikanten en services leveranciers vind je tijdens de ISE allemaal onder één dak. Een prachtige showcase van de nieuwste technologische innovaties!

ScreenCom is vertegenwoordigd op de ISE. Wil je een afspraak maken voor een MagicInfo of Connected 2 demo, laat het ons weten via info@screencom.eu.

Meer informatie over de ISE en het veelzijdige programma is te vinden via deze link.

 

Laatste nieuwsberichten

6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!