Bezoek ISE 2018!

Het belooft de grootste en meest indrukwekkende editie te worden!

Bezoek ISE 2018!

De vijftiende ISE (Intergrated Systems Europe) vindt plaats van 6 tot 9 februari in de RAI Amsterdam. Het belooft de grootste en meest indrukwekkende editie te worden in de geschiedenis van deze werelds grootste audiovisuele beurs!

Jaarlijks komen 65.000 bezoekers om de laatste stand van zaken te bekijken op het gebied van systems integration. Meer dan 1.200 van ’s werelds toonaangevende AV-fabrikanten en services leveranciers vind je tijdens de ISE allemaal onder één dak. Een prachtige showcase van de nieuwste technologische innovaties!

ScreenCom is vertegenwoordigd op de ISE. Wil je een afspraak maken voor een MagicInfo of Connected 2 demo, laat het ons weten via info@screencom.eu.

Meer informatie over de ISE en het veelzijdige programma is te vinden via deze link.

 

Laatste nieuwsberichten

Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer
Nieuwe widgets beschikbaar, nu ook in portret!

ScreenCom heeft haar beschikbare widgets verbeterd. Ze zijn ze scherper qua look, volledig responsive en zowel in landscape als in portret beschikbaar. En niet te vergeten, ze zijn technisch ook sterk verbeterd. 

Lees meer
Toepassingen digital signage onderwijs

Steeds meer scholen maken de stap van de offline informatievoorziening naar online. Veel communicatiekanalen worden ingezet voor bijvoorbeeld een roosterwijziging of algemene mededeling. Laat de content samen komen in een display met software voor narrowcasting.

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!