Ontmoet onze nieuwe Customer Support Specialist!

Ik help de klant op weg in de wereld van narrowcasting.

Ontmoet onze nieuwe Customer Support Specialist!

"In deze afwisselende functie ben ik samen met mijn collega's het eerste aanspreekpunt van bestaande klanten. Alle gebruikersvragen met betrekking tot hardware en software komen bij mij binnen. Het is mijn taak deze zelf te beantwoorden, danwel intern door te zetten. Daarnaast schakel ik veelvuldig met externe partijen, die ik voorzie van informatie en ondersteun bij praktische vragen en problemen.
Zodra de klant zich heeft aangemeld op ons systeem kom ik in beeld en help ik de klant op weg in de wereld van narrowcasting. Ook geef ik support via de telefoon en/of email waar dat nodig is. Bovendien geef ik structuur aan in de kennisbank binnen het bedrijf en zorg ik ervoor dat de info up-to-date is." 

Tot binnenkort! 

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!