Ontmoet onze nieuwe Customer Support Specialist!

Ik help de klant op weg in de wereld van narrowcasting.

Ontmoet onze nieuwe Customer Support Specialist!

"In deze afwisselende functie ben ik samen met mijn collega's het eerste aanspreekpunt van bestaande klanten. Alle gebruikersvragen met betrekking tot hardware en software komen bij mij binnen. Het is mijn taak deze zelf te beantwoorden, danwel intern door te zetten. Daarnaast schakel ik veelvuldig met externe partijen, die ik voorzie van informatie en ondersteun bij praktische vragen en problemen.
Zodra de klant zich heeft aangemeld op ons systeem kom ik in beeld en help ik de klant op weg in de wereld van narrowcasting. Ook geef ik support via de telefoon en/of email waar dat nodig is. Bovendien geef ik structuur aan in de kennisbank binnen het bedrijf en zorg ik ervoor dat de info up-to-date is." 

Tot binnenkort! 

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!