Ontmoet onze nieuwe Customer Support Specialist!

Ik help de klant op weg in de wereld van narrowcasting.

Ontmoet onze nieuwe Customer Support Specialist!

"In deze afwisselende functie ben ik samen met mijn collega's het eerste aanspreekpunt van bestaande klanten. Alle gebruikersvragen met betrekking tot hardware en software komen bij mij binnen. Het is mijn taak deze zelf te beantwoorden, danwel intern door te zetten. Daarnaast schakel ik veelvuldig met externe partijen, die ik voorzie van informatie en ondersteun bij praktische vragen en problemen.
Zodra de klant zich heeft aangemeld op ons systeem kom ik in beeld en help ik de klant op weg in de wereld van narrowcasting. Ook geef ik support via de telefoon en/of email waar dat nodig is. Bovendien geef ik structuur aan in de kennisbank binnen het bedrijf en zorg ik ervoor dat de info up-to-date is." 

Tot binnenkort! 

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!