4 tips voor outdoor displays in uw winkeletalage

Wees creatief, maar denk strategisch!

4 tips voor outdoor displays in uw winkeletalage

Opvallen in een drukke winkelstraat is voor retail van levensbelang. Outdoor displays in je etalage zijn een efficiënte manier om de aandacht van het winkelpubliek te trekken. Maar hoe zorg je dat jouw displays optimaal functioneren?

1. Zorg voor schermen met genoeg helderheid

Etalages vangen veel zonlicht, zeker wanneer ze gericht zijn op het oosten of het westen. Om te kunnen concurreren met al dat licht, is het belangrijk dat schermen minstens zoveel licht produceren. Alleen door te kiezen voor schermen die een hele hoge helderheid kunnen produceren van minstens 2.000 nits, weet je zeker dat jouw boodschap ook op een on-Nederlands mooie dag goed overkomt.

2. Bespaar energie met smart displays

Pas op: fellere schermen zijn niet altijd beter! Sterker nog: te felle schermen op een bewolkte dag doen pijn aan de ogen van je publiek. Daarom zijn goede displays uitgerust met een systeem dat meet hoeveel licht er op de schermen valt. Schuift er een wolk voor de zon of is het vroeg donker? Dan past het scherm direct zelf zijn helderheid aan voor optimale zichtbaarheid. Efficiënt én energiebesparend!

3. De aandacht voor jouw scherm en jouw scherm alleen

Voorkom de fout van een verouderd scherm die externe hardware nodig heeft om te kunnen draaien. Niet alleen zien alle snoeren en hulpmiddelen er ouderwets rommelig uit, het geluid dat de ventilatiesystemen maken is hinderlijk voor bezoekers én het personeel. In Samsung Smart Signage Displays zitten wifi en mediaplayers in de schermen zelf ingebouwd. Een nette en geruisloze oplossing!

4. Creatieve content haalt meer uit jouw schermen

Met de juiste instellingen zorg je dat jouw boodschap de volle aandacht krijgt. Maar uiteindelijk is het de boodschap zelf die de aandacht moet trekken. Werk bijvoorbeeld met digitale posters, interactieve content of indrukwekkende videowalls. Maar stem dit wel goed af met je publiek: in een drukke winkelstraat heb je minder tijd om je verhaal te vertellen dan in-store. Wees creatief, maar denk strategisch!

The future is on display

Zichtbaarheid zit hem dus niet alleen in de boodschap, maar ook in de juiste instellingen en intelligente displays. Lok jij voorbijgangers moeiteloos naar binnen? Of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem contact op met ScreenCom voor het juiste advies.

Kijk voor de volledige line-up Smart Signage Displays op de website van Samsung.

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!