4 tips voor outdoor displays in uw winkeletalage

Wees creatief, maar denk strategisch!

4 tips voor outdoor displays in uw winkeletalage

Opvallen in een drukke winkelstraat is voor retail van levensbelang. Outdoor displays in je etalage zijn een efficiënte manier om de aandacht van het winkelpubliek te trekken. Maar hoe zorg je dat jouw displays optimaal functioneren?

1. Zorg voor schermen met genoeg helderheid

Etalages vangen veel zonlicht, zeker wanneer ze gericht zijn op het oosten of het westen. Om te kunnen concurreren met al dat licht, is het belangrijk dat schermen minstens zoveel licht produceren. Alleen door te kiezen voor schermen die een hele hoge helderheid kunnen produceren van minstens 2.000 nits, weet je zeker dat jouw boodschap ook op een on-Nederlands mooie dag goed overkomt.

2. Bespaar energie met smart displays

Pas op: fellere schermen zijn niet altijd beter! Sterker nog: te felle schermen op een bewolkte dag doen pijn aan de ogen van je publiek. Daarom zijn goede displays uitgerust met een systeem dat meet hoeveel licht er op de schermen valt. Schuift er een wolk voor de zon of is het vroeg donker? Dan past het scherm direct zelf zijn helderheid aan voor optimale zichtbaarheid. Efficiënt én energiebesparend!

3. De aandacht voor jouw scherm en jouw scherm alleen

Voorkom de fout van een verouderd scherm die externe hardware nodig heeft om te kunnen draaien. Niet alleen zien alle snoeren en hulpmiddelen er ouderwets rommelig uit, het geluid dat de ventilatiesystemen maken is hinderlijk voor bezoekers én het personeel. In Samsung Smart Signage Displays zitten wifi en mediaplayers in de schermen zelf ingebouwd. Een nette en geruisloze oplossing!

4. Creatieve content haalt meer uit jouw schermen

Met de juiste instellingen zorg je dat jouw boodschap de volle aandacht krijgt. Maar uiteindelijk is het de boodschap zelf die de aandacht moet trekken. Werk bijvoorbeeld met digitale posters, interactieve content of indrukwekkende videowalls. Maar stem dit wel goed af met je publiek: in een drukke winkelstraat heb je minder tijd om je verhaal te vertellen dan in-store. Wees creatief, maar denk strategisch!

The future is on display

Zichtbaarheid zit hem dus niet alleen in de boodschap, maar ook in de juiste instellingen en intelligente displays. Lok jij voorbijgangers moeiteloos naar binnen? Of kun je wel wat hulp gebruiken? Neem contact op met ScreenCom voor het juiste advies.

Kijk voor de volledige line-up Smart Signage Displays op de website van Samsung.

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!