De nieuwe MagicInfo 6 software

Laat je content met een sensor reageren op een product dat wordt opgepakt, of zet een sensor in om te bepalen of er een man of een vrouw naar het scherm kijkt!

De nieuwe MagicInfo 6 software

Wie gebruik maakt van narrowcasting op Samsung displays, kent MagicInfo als dé software om je content te beheren. In mei 2018 komt Samsung met een nieuwe release van MagicInfo. Zodra Samsung deze nieuwste versie van MagicInfo beschikbaar heeft gesteld, kunnen ook on-premise klanten terecht op support.magicinfoservices.com. Als cloudklant van ScreenCom wordt MagicInfo automatisch geüpdatet naar MagicInfo 6.

Maar wat zijn de grootste voordelen van deze nieuwe versie van de software? En wat merk je er in de praktijk van?

MagicInfo 6: meer controle en inzicht

De nieuwste versie van MagicInfo betekent voor gebruikers vooral beter inzicht in de Device Health van de displays en de player. Een extra voordeel is dat de Premium I player geïnstalleerd kan worden op third party Windows computers, zodat je ook daar meer controle hebt over het publiceren van de content. Ook kun je instellen in welke groep het scherm na het koppelen moet komen.

De laatste tijd zijn er diensten ontwikkeld die werken met gekoppelde servers, zoals RM server en de DataLink server. Met de komst van MagicInfo 6 is er voor deze externe servers extra monitoring mogelijk via het dashboard. Ook heeft de WebAuthor een vernieuwde videowall layout manager, zijn er visuele effecten toegevoegd en kun je hier jouw eigen fonts gebruiken.

Meer en meer interactie

Als kers op de taart ondersteunt MagicInfo 6 third party event triggering. Dat wil zeggen dat er door middel van USB sensoren gekoppeld kunnen worden aan de displays, waar je triggers aan kunt toewijzen. Zo kun je met een sensor reageren op een product dat wordt opgepakt, of kun je een sensor inzetten om te bepalen of er een man of een vrouw naar het scherm kijkt.

Download de nieuwste versie van MagicInfo

Cloudklanten van ScreenCom worden vanaf mei automatisch voorzien van MagicInfo 6. Hierover krijgen ze persoonlijk bericht. Ook voor geïnteresseerden zal de download zal binnenkort beschikbaar zijn op support.magicinfoservices.com.

Neem bij vragen gerust contact op!

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!