De nieuwe MagicInfo 6 software

Laat je content met een sensor reageren op een product dat wordt opgepakt, of zet een sensor in om te bepalen of er een man of een vrouw naar het scherm kijkt!

De nieuwe MagicInfo 6 software

Wie gebruik maakt van narrowcasting op Samsung displays, kent MagicInfo als dé software om je content te beheren. In mei 2018 komt Samsung met een nieuwe release van MagicInfo. Zodra Samsung deze nieuwste versie van MagicInfo beschikbaar heeft gesteld, kunnen ook on-premise klanten terecht op support.magicinfoservices.com. Als cloudklant van ScreenCom wordt MagicInfo automatisch geüpdatet naar MagicInfo 6.

Maar wat zijn de grootste voordelen van deze nieuwe versie van de software? En wat merk je er in de praktijk van?

MagicInfo 6: meer controle en inzicht

De nieuwste versie van MagicInfo betekent voor gebruikers vooral beter inzicht in de Device Health van de displays en de player. Een extra voordeel is dat de Premium I player geïnstalleerd kan worden op third party Windows computers, zodat je ook daar meer controle hebt over het publiceren van de content. Ook kun je instellen in welke groep het scherm na het koppelen moet komen.

De laatste tijd zijn er diensten ontwikkeld die werken met gekoppelde servers, zoals RM server en de DataLink server. Met de komst van MagicInfo 6 is er voor deze externe servers extra monitoring mogelijk via het dashboard. Ook heeft de WebAuthor een vernieuwde videowall layout manager, zijn er visuele effecten toegevoegd en kun je hier jouw eigen fonts gebruiken.

Meer en meer interactie

Als kers op de taart ondersteunt MagicInfo 6 third party event triggering. Dat wil zeggen dat er door middel van USB sensoren gekoppeld kunnen worden aan de displays, waar je triggers aan kunt toewijzen. Zo kun je met een sensor reageren op een product dat wordt opgepakt, of kun je een sensor inzetten om te bepalen of er een man of een vrouw naar het scherm kijkt.

Download de nieuwste versie van MagicInfo

Cloudklanten van ScreenCom worden vanaf mei automatisch voorzien van MagicInfo 6. Hierover krijgen ze persoonlijk bericht. Ook voor geïnteresseerden zal de download zal binnenkort beschikbaar zijn op support.magicinfoservices.com.

Neem bij vragen gerust contact op!

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!