De nieuwe MagicInfo 6 software

Laat je content met een sensor reageren op een product dat wordt opgepakt, of zet een sensor in om te bepalen of er een man of een vrouw naar het scherm kijkt!

De nieuwe MagicInfo 6 software

Wie gebruik maakt van narrowcasting op Samsung displays, kent MagicInfo als dé software om je content te beheren. In mei 2018 komt Samsung met een nieuwe release van MagicInfo. Zodra Samsung deze nieuwste versie van MagicInfo beschikbaar heeft gesteld, kunnen ook on-premise klanten terecht op support.magicinfoservices.com. Als cloudklant van ScreenCom wordt MagicInfo automatisch geüpdatet naar MagicInfo 6.

Maar wat zijn de grootste voordelen van deze nieuwe versie van de software? En wat merk je er in de praktijk van?

MagicInfo 6: meer controle en inzicht

De nieuwste versie van MagicInfo betekent voor gebruikers vooral beter inzicht in de Device Health van de displays en de player. Een extra voordeel is dat de Premium I player geïnstalleerd kan worden op third party Windows computers, zodat je ook daar meer controle hebt over het publiceren van de content. Ook kun je instellen in welke groep het scherm na het koppelen moet komen.

De laatste tijd zijn er diensten ontwikkeld die werken met gekoppelde servers, zoals RM server en de DataLink server. Met de komst van MagicInfo 6 is er voor deze externe servers extra monitoring mogelijk via het dashboard. Ook heeft de WebAuthor een vernieuwde videowall layout manager, zijn er visuele effecten toegevoegd en kun je hier jouw eigen fonts gebruiken.

Meer en meer interactie

Als kers op de taart ondersteunt MagicInfo 6 third party event triggering. Dat wil zeggen dat er door middel van USB sensoren gekoppeld kunnen worden aan de displays, waar je triggers aan kunt toewijzen. Zo kun je met een sensor reageren op een product dat wordt opgepakt, of kun je een sensor inzetten om te bepalen of er een man of een vrouw naar het scherm kijkt.

Download de nieuwste versie van MagicInfo

Cloudklanten van ScreenCom worden vanaf mei automatisch voorzien van MagicInfo 6. Hierover krijgen ze persoonlijk bericht. Ook voor geïnteresseerden zal de download zal binnenkort beschikbaar zijn op support.magicinfoservices.com.

Neem bij vragen gerust contact op!

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!