Voordelen van de MagicInfo RM server

Voordelen van de MagicInfo RM server

Gebruikt u een eigen CMS of webapplicatie, maar zou u graag uw displays van afstand willen bedienen? Met de RM Server licentie heeft u een complete remote management oplossing voor uw Samsung Smart Signage displays. Zo behoudt u uw eigen narrowcastingplatform, maar met de voordelen van hardware controle.


Remote management
U wilt graag de settings van al uw displays beheren vanuit één enkele locatie? Deze functionaliteit zat altijd al standaard in het softwarepakket van MagicInfo. Maar ondanks de voordelen van het totaalpakket, begrijpen we dat de overgang naar een nieuw CMS ingrijpend kan zijn. Er is nu een zeer voordelige manier om uw schermen automatisch up-to date te houden.

Daarom is de RM Server ontwikkeld. Deze dienst is verkrijgbaar met een aparte licentie en werkt onafhankelijk van andere narrowcastingsoftware. Met een RM Server licentie kunt u uw apparaten op afstand beheren. Ook kunt u hiermee bijvoorbeeld op afstand de firmware van een display updaten. Tegelijk is het mogelijk om uw contentbeheer te laten verlopen via uw eigen CMS server.

Samsung Smart Signage oplossing
Deze dienstverlening van MagicInfo draait op Samsung Smart Signage Displays met Tizen (vanaf Player S4) en SBB/PIM/3rd Party Media Players (Player I). Bij afname van een RM Server, ontvangt u een speciale licentiecode. Hiermee krijgt u toegang tot een deel van de MagicInfo software en krijgt u vanaf elke locatie toegang tot al uw displays. Combineer de efficiëntie van MagicInfo met het gemak van uw eigen software! Hulp nodig? Dat kan zonder monteur en reiskosten. 

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!