Voordelen van de MagicInfo RM server

Voordelen van de MagicInfo RM server

Gebruikt u een eigen CMS of webapplicatie, maar zou u graag uw displays van afstand willen bedienen? Met de RM Server licentie heeft u een complete remote management oplossing voor uw Samsung Smart Signage displays. Zo behoudt u uw eigen narrowcastingplatform, maar met de voordelen van hardware controle.


Remote management
U wilt graag de settings van al uw displays beheren vanuit één enkele locatie? Deze functionaliteit zat altijd al standaard in het softwarepakket van MagicInfo. Maar ondanks de voordelen van het totaalpakket, begrijpen we dat de overgang naar een nieuw CMS ingrijpend kan zijn. Er is nu een zeer voordelige manier om uw schermen automatisch up-to date te houden.

Daarom is de RM Server ontwikkeld. Deze dienst is verkrijgbaar met een aparte licentie en werkt onafhankelijk van andere narrowcastingsoftware. Met een RM Server licentie kunt u uw apparaten op afstand beheren. Ook kunt u hiermee bijvoorbeeld op afstand de firmware van een display updaten. Tegelijk is het mogelijk om uw contentbeheer te laten verlopen via uw eigen CMS server.

Samsung Smart Signage oplossing
Deze dienstverlening van MagicInfo draait op Samsung Smart Signage Displays met Tizen (vanaf Player S4) en SBB/PIM/3rd Party Media Players (Player I). Bij afname van een RM Server, ontvangt u een speciale licentiecode. Hiermee krijgt u toegang tot een deel van de MagicInfo software en krijgt u vanaf elke locatie toegang tot al uw displays. Combineer de efficiëntie van MagicInfo met het gemak van uw eigen software! Hulp nodig? Dat kan zonder monteur en reiskosten. 

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!