Voordelen van de MagicInfo RM server

Voordelen van de MagicInfo RM server

Gebruikt u een eigen CMS of webapplicatie, maar zou u graag uw displays van afstand willen bedienen? Met de RM Server licentie heeft u een complete remote management oplossing voor uw Samsung Smart Signage displays. Zo behoudt u uw eigen narrowcastingplatform, maar met de voordelen van hardware controle.


Remote management
U wilt graag de settings van al uw displays beheren vanuit één enkele locatie? Deze functionaliteit zat altijd al standaard in het softwarepakket van MagicInfo. Maar ondanks de voordelen van het totaalpakket, begrijpen we dat de overgang naar een nieuw CMS ingrijpend kan zijn. Er is nu een zeer voordelige manier om uw schermen automatisch up-to date te houden.

Daarom is de RM Server ontwikkeld. Deze dienst is verkrijgbaar met een aparte licentie en werkt onafhankelijk van andere narrowcastingsoftware. Met een RM Server licentie kunt u uw apparaten op afstand beheren. Ook kunt u hiermee bijvoorbeeld op afstand de firmware van een display updaten. Tegelijk is het mogelijk om uw contentbeheer te laten verlopen via uw eigen CMS server.

Samsung Smart Signage oplossing
Deze dienstverlening van MagicInfo draait op Samsung Smart Signage Displays met Tizen (vanaf Player S4) en SBB/PIM/3rd Party Media Players (Player I). Bij afname van een RM Server, ontvangt u een speciale licentiecode. Hiermee krijgt u toegang tot een deel van de MagicInfo software en krijgt u vanaf elke locatie toegang tot al uw displays. Combineer de efficiëntie van MagicInfo met het gemak van uw eigen software! Hulp nodig? Dat kan zonder monteur en reiskosten. 

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!