Toepassingen digital signage onderwijs

Een modern en geavanceerd narrowcastingsysteem is dé nieuwe manier om iedereen op de hoogte te houden.

Toepassingen digital signage onderwijs

Steeds meer scholen maken de stap van de offline informatievoorziening naar online. Mails naar ouders en leerlingen, of zelfs app groepen zorgen er voor dat ze altijd op de hoogte zijn van de actuele zaken. Veel communicatiekanalen worden ingezet voor bijvoorbeeld een roosterwijziging of algemene mededeling. Maar is iedereen dan van de juiste informatie op de hoogte?

Intern is het ook de bedoeling dat leerkrachten en leerlingen duidelijk en vroegtijdig worden geïnformeerd. Het bundelen van alle informatie is ideaal. Laat de content samen komen in een display met software voor narrowcasting. Met bijvoorbeeld een beeldscherm in de lerarenkamer en een aantal beeldschermen in de gang ziet iedereen in één oogopslag altijd de laatste informatie. Is er voor de leraren andere informatie van toepassing dan voor de leerlingen? Dan is het mogelijk om per scherm andere informatie te vertonen.

Niet alleen zal uw berichtgeving beter zichtbaar zijn, de snelheid en effectiviteit waarmee u communiceert zal ook aanzienlijk verhogen. Voor veel scholen is het tijd voor vervanging van het prikbord. Een modern en geavanceerd narrowcastingsysteem is dé nieuwe manier om iedereen op de hoogte te houden.

Met narrowcasting in het onderwijs kunt u:

 • Roosterwijzingen tonen
 • Afwezige docenten weergeven
 • Lokaalwijzingen doorgeven
 • Personeel informeren
 • Verjaardagen weergeven
 • Studenten entertainen
 • Activiteiten promoten
 • Resultaten en cijfers publiceren
 • Kantine menu’s weergeven
 • Foto’s en video’s van uitjes weergeven
 • Actualiteiten mededelen
 • Vacatures kenbaar maken
 • Activiteiten laten zien
 • Directiemededelingen doorgeven

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!