Nieuwe widgets beschikbaar, nu ook in portrait!

Een eigen widget laten ontwikkelen is ook mogelijk!

Nieuwe widgets beschikbaar, nu ook in portrait!

ScreenCom heeft haar beschikbare widgets verbeterd. Ze zijn ze scherper qua look, volledig responsive en zowel in landscape als in portrait beschikbaar. En niet te vergeten, ze zijn technisch ook sterk verbeterd. 
 
ScreenCom Widget-configurator
Alle widgets ofwel de automatische contentfeeds die ScreenCom beschikbaar heeft, zijn vanaf nu te vinden op een afgeschermde online locatie, namelijk in de ScreenCom Widgetconfigurator. Hoe u een widget kunt toevoegen aan uw afspeellijst vindt u in het online Service Portaal
 
Toegang tot de Widget-configurator
Maakt u gebruik van Connected2 dan kunt u met uw eigen inlog toegang krijgen tot de widgets. Maakt u gebruik van Connected of MagicInfo en wilt u de widgets vernieuwen of juist gaan inzetten? Neem dan contact met ons op via support@screencom.eu. U krijgt dan middels een nieuw aangemaakt account toegang tot de Widget-configurator. 
 
ScreenCom biedt de volgende widgets:
NU.nl
Weeronline
Eredivisie
Twitter
ANWB

Eigen widget?
Wilt u een eigen widget van bijvoorbeeld het nieuws vanuit uw regio, of een koppeling met een andere externe bron, zoals het CRM pakket, intranet of uw website? We maken het graag voor u! Neem contact op via info@screencom.eu

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!