Nieuwe widgets beschikbaar, nu ook in portret!

Een eigen widget laten ontwikkelen is ook mogelijk!

Nieuwe widgets beschikbaar, nu ook in portret!

ScreenCom heeft haar beschikbare widgets verbeterd. Ze zijn ze scherper qua look, volledig responsive en zowel in landscape als in portret beschikbaar. En niet te vergeten, ze zijn technisch ook sterk verbeterd. 
 
ScreenCom Widget-configurator
Alle widgets ofwel de automatische contentfeeds die ScreenCom beschikbaar heeft, zijn vanaf nu te vinden op een afgeschermde online locatie, namelijk in de ScreenCom Widgetconfigurator. Hoe u een widget kunt toevoegen aan uw afspeellijst vindt u in het online Service Portaal
 
Toegang tot de Widget-configurator
Maakt u gebruik van Connected2 dan kunt u met uw eigen inlog toegang krijgen tot de widgets. Maakt u gebruik van Connected of MagicInfo en wilt u de widgets vernieuwen of juist gaan inzetten? Neem dan contact met ons op via support@screencom.eu. U krijgt dan middels een nieuw aangemaakt account toegang tot de Widget-configurator. 
 
ScreenCom biedt de volgende widgets:
NU.nl
Weeronline
Eredivisie
Facebook
Twitter 
Instagram

Eigen widget?
Wilt u een eigen widget van bijvoorbeeld het nieuws vanuit uw regio, of een koppeling met een andere externe bron, zoals het CRM pakket, intranet of uw website? We maken het graag voor u! Neem contact op via info@screencom.eu

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!