Nieuwe widgets beschikbaar, nu ook in portret!

Een eigen widget laten ontwikkelen is ook mogelijk!

Nieuwe widgets beschikbaar, nu ook in portret!

ScreenCom heeft haar beschikbare widgets verbeterd. Ze zijn ze scherper qua look, volledig responsive en zowel in landscape als in portret beschikbaar. En niet te vergeten, ze zijn technisch ook sterk verbeterd. 
 
ScreenCom Widget-configurator
Alle widgets ofwel de automatische contentfeeds die ScreenCom beschikbaar heeft, zijn vanaf nu te vinden op een afgeschermde online locatie, namelijk in de ScreenCom Widgetconfigurator. Hoe u een widget kunt toevoegen aan uw afspeellijst vindt u in het online Service Portaal
 
Toegang tot de Widget-configurator
Maakt u gebruik van Connected2 dan kunt u met uw eigen inlog toegang krijgen tot de widgets. Maakt u gebruik van Connected of MagicInfo en wilt u de widgets vernieuwen of juist gaan inzetten? Neem dan contact met ons op via support@screencom.eu. U krijgt dan middels een nieuw aangemaakt account toegang tot de Widget-configurator. 
 
ScreenCom biedt de volgende widgets:
NU.nl
Weeronline
Eredivisie
Facebook
Twitter 
Instagram

Eigen widget?
Wilt u een eigen widget van bijvoorbeeld het nieuws vanuit uw regio, of een koppeling met een andere externe bron, zoals het CRM pakket, intranet of uw website? We maken het graag voor u! Neem contact op via info@screencom.eu

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!