Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

Als certified partner van Samsung en expert op het gebied van het content management systeem Samsung MagicINFO, hebben we bezoekers van Samsung de meest innovatieve functies van MagicINFO 7 laten ervaren tijdens de ISE.

Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Meer dan 1.300 toonaangevende AV-fabrikanten en services leveranciers toonden hun nieuwste producten en services. Als certified partner van Samsung en expert op het gebied van het content management systeem Samsung MagicINFO, hebben we bezoekers van Samsung de meest innovatieve functies van MagicINFO 7 laten ervaren. Denk hierbij aan features zoals; event scheduling, analytics solution, remote management server, en de inzet van DataLink voor quick service restaurants met aandacht voor real-time data management. Begin juni 2019 verwachten we de nieuwste versie voor u beschikbaar te hebben! Bent u benieuwd naar de huidige versie, schrijf u dan in voor één van onze webinars.

De Samsung booth heeft van alle UHD en led displays zeker indruk gemaakt! Ze zijn in alle soorten en maten en zo scherp zijn dat je ogen bijna niet kunnen geloven. Bekijk de line up van Samsung op Display Solutions. Geïnteresseerd in de mogelijkheden van MagicINFO, DataLink of RM server, neem gerust contact met ons op via info@screencom.eu.

Lees hier nog meer informatie over de ISE 2019 en de 5 awards! 

Laatste nieuwsberichten

Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer
Neem even de tijd voor Remote Management

Neem even de tijd voor Remote Management, en bespaar kilometers, tijd en geld. U blijft zitten waar u zit, maar toch volledige grip op al uw displays binnen uw organisatie.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!