Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

Als certified partner van Samsung en expert op het gebied van het content management systeem Samsung MagicINFO, hebben we bezoekers van Samsung de meest innovatieve functies van MagicINFO 7 laten ervaren tijdens de ISE.

Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Meer dan 1.300 toonaangevende AV-fabrikanten en services leveranciers toonden hun nieuwste producten en services. Als certified partner van Samsung en expert op het gebied van het content management systeem Samsung MagicINFO, hebben we bezoekers van Samsung de meest innovatieve functies van MagicINFO 7 laten ervaren. Denk hierbij aan features zoals; event scheduling, analytics solution, remote management server, en de inzet van DataLink voor quick service restaurants met aandacht voor real-time data management. Begin juni 2019 verwachten we de nieuwste versie voor u beschikbaar te hebben! Bent u benieuwd naar de huidige versie, schrijf u dan in voor één van onze webinars.

De Samsung booth heeft van alle UHD en led displays zeker indruk gemaakt! Ze zijn in alle soorten en maten en zo scherp zijn dat je ogen bijna niet kunnen geloven. Bekijk de line up van Samsung op Display Solutions. Geïnteresseerd in de mogelijkheden van MagicINFO, DataLink of RM server, neem gerust contact met ons op via info@screencom.eu.

Lees hier nog meer informatie over de ISE 2019 en de 5 awards! 

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!