Neem even de tijd voor Remote Management

In de auto op weg naar de locatie waar het display hangt is niet meer nodig!

Neem even de tijd voor Remote Management

Neem even de tijd voor Remote Management, en bespaar kilometers, tijd en geld. U blijft zitten waar u zit, maar toch volledige grip op al uw displays binnen uw organisatie.

  • In de auto op weg naar de locatie waar het display hangt is niet meer nodig.
  • U hoeft geen trappen meer op en af te lopen om naar het display te gaan voor controle.
  • Telefonisch proberen uit te leggen wat iemand moet doen met de afstandsbediening is verleden tijd.

Met Remote Management server heeft u volledige controle over uw Samsung Smart Signage display, gewoon vanaf u werkplek. Dat werkt veel eenvoudiger en zorgt voor een tijds- en kostenbesparing.

MagicINFO, eigen CMS of webapplicatie? Het kan allemaal!
In MagicINFO Premium zit standaard Remote Management, de krachtige functie voor volledige controle en monitoring over uw Smart Signage display. Nu is het ook mogelijk om een licentie aan te schaffen voor alleen dit krachtige onderdeel van MagicINFO, genaamd de RM Server licentie. Zelfs als u een eigen CMS of webapplicatie heeft, kunt u gebruik maken van de remote management oplossing en daarmee uw displays volledig op afstand bedienen. Dit kan zonder de software van MagicINFO draaien. Zo behoudt u uw eigen narrowcastingplatform, en geniet u van de voordelen en complete hardware controle van Samsung MagicINFO. U bent ongetwijfeld benieuwd over welke opties u exact beschikt met de Remote Management Server? Dit benoemen we in deze blog.

  1. Hardware settings

Via de RM server kunt u in één keer hardware setting instellen voor meerdere displays. U kunt diverse instellingen invoeren, zoals; timer- en security settings en de volledige hardware setup uitvoeren op afstand. Erg handig wanneer u een grote hoeveelheid displays heeft om te managen.

  1. Remote controle

Dankzij remote control kunt u het display bedienen alsof u zelf live voor het scherm staat. U heeft een volledig werkende online afstandsbediening tot uw beschikking. U kunt ook instellen of u de wijzigingen wel of niet direct zichtbaar wilt laten zijn. U bepaalt zelf of de mensen die wel bij het display staan zien wat u op kilometers afstand uitvoert. Deze krachtige feature kan u een hoop geld besparen als het gaat om het uitvoeren van controles en het bieden van support.

  1. Quick control

Er zijn altijd settings die vaker gebruikt worden dan andere, en daarvoor is er het paneel Quick Control. Via Quick Control kunt u de meest gebruikte settings snel uitvoeren, voor één of meerdere displays. Zoals power on/off, panel status, remote control, reboot,  volume en meer. In zo min mogelijk klikken, een krachtig resultaat.

  1. Software Update

Er komen regelmatig firmware updates van Samsung om de displays optimaal te laten presteren. Waar u voorheen met een USB-stick het display handmatig van een firmware moest voorzien, kan dit nu ook gewoon vanuit uw bureaustoel. Manage uw display firmware updates via de Remote Management server. U kunt firmware registreren en beschikbaar stellen of zelfs meteen publiceren en uitvoeren op afstand.

  1. Statistics

U kunt de displays goed in de gaten houden middels performance, dankzij de verschillende rapportages en statistieken die gegenereerd worden. U kunt tevens meldingen ontvangen wanneer een display uit staat, geen content toont of een error geeft. Dit zorgt ervoor dat u snel kan handelen. De dashboards geven u in een oogopslag weer welke display’s connectie hebben, welke niet en welke nog wachten op goedkeuring.

Hoe het werkt?

Deze dienstverlening van MagicINFO RM Server draait op Samsung Smart Signage Displays met Tizen (vanaf Player S4) en SBB/PIM/3rd Party Media Players (Player I). Bij afname van een RM Server, ontvangt u een speciale licentiecode. Hiermee krijgt u toegang tot een deel van de MagicInfo software en krijgt u vanaf elke locatie toegang tot al uw displays.

Dankzij Remote Management Server heeft u tijd over om andere taken meer aandacht te geven. Een extra koffieronde is natuurlijk niet verkeerd!

Laatste nieuwsberichten

Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!