Vacature Netwerkbeheerder (32/40 uur)

Wil jij de Digital Signage wereld mooier en beter maken en werk jij graag samen met andere gepassioneerde en ervaren leuke mensen voor internationale grote merken?

Vacature Netwerkbeheerder (32/40 uur)

Wil jij de Digital Signage wereld mooier en beter maken en werk jij graag samen met andere gepassioneerde en ervaren leuke mensen voor internationale grote merken? ScreenCom is een bedrijf dat primair werkt met Samsung software en open-source oplossingen op zowel bare metal als gevirtualiseerde servers. Wij combineren solide technische oplossingen met strategie en creativiteit.

Ons kantoor is gevestigd in Stadskanaal, provincie Groningen in Noord Nederland.

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Linux Systeembeheerder met ervaring in virtualisatie, clustering en security. In een gereguleerde omgeving met hoge eisen omtrent security beheer je meerdere high availability / performance omgevingen, en meerdere externe cloud omgevingen en servers, switches, en firewalls. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Waar nodig en mogelijk werk je met de nieuwste technologieën.

Wat wij verwachten van jou

Dat je iemand bent die niets aan het toeval wil overlaten, liever niet twee keer dezelfde handeling doet en je een security first instelling hebt. Je bent analytisch en durft fouten te maken om daarvan te leren.

Je gebruikt je kritische blik om jezelf en je team continu te verbeteren. Je werkt graag in teamverband en hebt affiniteit met development. Je Engels is uitstekend, zowel mondeling als op schrift en waarderen we het als je:

 • beschikbaar bent voor 32 tot 40 uur
 • geen problemen hebt met storingsdiensten
 • humor hebt en positief bent ingesteld
 • het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen en jezelf daarom op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen

Ervaring op onderstaande is een grote pré maar geen must:

 • Linux (beheer, installatie, hardening)
 • Netwerkbeheer (firewalls, switches, routers)
 • Amazon Web Services
 • Azure (SMB storage)
 • Openstack / XenServer / Proxmox VE
 • Docker
 • Kubernetes / Docker swarm
 • PostgreSQL / MySQL (ook clustered)
 • TLS, OpenSSL
 • Let's Encrypt / SSL certificaten
 • Haproxy / Traefik

Over ScreenCom

ScreenCom is ervaren speler in de markt van Digital Signage, wij werken primair met Samsung software en open-source oplossingen op zowel bare metal als gevirtualiseerde servers. ScreenCom combineert solide technische oplossingen met strategie en creativiteit. Zo bieden wij SaaS oplossingen voor o.a. wachttijdverzachting, commerciële (in store) media en interne communicatie.

Samen met de content- en supportafdelingen zorgen wij voor een optimale start en voortgang van ieder narrowcastingproject voor nationale en internationale klanten.

Hoe solliciteren?

Solliciteer door je motivatiebrief en cv via e-mail te sturen naar info@screencom.eu. Je aanspreekpunt is Wybren Jongstra. Als je vragen hebt of als je wilt weten waarom wij zo graag voor ScreenCom werken, dan kun je ook een van onze collega's bellen: Wybren of Evelyn.

ScreenCom - Hoogveen 3-5 - 9501XK Stadskanaal

T: 085 2736428
E: info@screencom.eu

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!