Vacature Netwerkbeheerder (32/40 uur)

Wil jij de Digital Signage wereld mooier en beter maken en werk jij graag samen met andere gepassioneerde en ervaren leuke mensen voor internationale grote merken?

Vacature Netwerkbeheerder (32/40 uur)

Wil jij de Digital Signage wereld mooier en beter maken en werk jij graag samen met andere gepassioneerde en ervaren leuke mensen voor internationale grote merken? ScreenCom is een bedrijf dat primair werkt met Samsung software en open-source oplossingen op zowel bare metal als gevirtualiseerde servers. Wij combineren solide technische oplossingen met strategie en creativiteit.

Ons kantoor is gevestigd in Stadskanaal, provincie Groningen in Noord Nederland.

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Linux Systeembeheerder met ervaring in virtualisatie, clustering en security. In een gereguleerde omgeving met hoge eisen omtrent security beheer je meerdere high availability / performance omgevingen, en meerdere externe cloud omgevingen en servers, switches, en firewalls. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Waar nodig en mogelijk werk je met de nieuwste technologieën.

Wat wij verwachten van jou

Dat je iemand bent die niets aan het toeval wil overlaten, liever niet twee keer dezelfde handeling doet en je een security first instelling hebt. Je bent analytisch en durft fouten te maken om daarvan te leren.

Je gebruikt je kritische blik om jezelf en je team continu te verbeteren. Je werkt graag in teamverband en hebt affiniteit met development. Je Engels is uitstekend, zowel mondeling als op schrift en waarderen we het als je:

 • beschikbaar bent voor 32 tot 40 uur
 • geen problemen hebt met storingsdiensten
 • humor hebt en positief bent ingesteld
 • het belangrijk vindt om jezelf te blijven ontwikkelen en jezelf daarom op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen

Ervaring op onderstaande is een grote pré maar geen must:

 • Linux (beheer, installatie, hardening)
 • Netwerkbeheer (firewalls, switches, routers)
 • Amazon Web Services
 • Azure (SMB storage)
 • Openstack / XenServer / Proxmox VE
 • Docker
 • Kubernetes / Docker swarm
 • PostgreSQL / MySQL (ook clustered)
 • TLS, OpenSSL
 • Let's Encrypt / SSL certificaten
 • Haproxy / Traefik

Over ScreenCom

ScreenCom is ervaren speler in de markt van Digital Signage, wij werken primair met Samsung software en open-source oplossingen op zowel bare metal als gevirtualiseerde servers. ScreenCom combineert solide technische oplossingen met strategie en creativiteit. Zo bieden wij SaaS oplossingen voor o.a. wachttijdverzachting, commerciële (in store) media en interne communicatie.

Samen met de content- en supportafdelingen zorgen wij voor een optimale start en voortgang van ieder narrowcastingproject voor nationale en internationale klanten.

Hoe solliciteren?

Solliciteer door je motivatiebrief en cv via e-mail te sturen naar info@screencom.eu. Je aanspreekpunt is Wybren Jongstra. Als je vragen hebt of als je wilt weten waarom wij zo graag voor ScreenCom werken, dan kun je ook een van onze collega's bellen: Wybren of Evelyn.

ScreenCom - Hoogveen 3-5 - 9501XK Stadskanaal

T: 085 2736428
E: info@screencom.eu

Laatste nieuwsberichten

Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer
Neem even de tijd voor Remote Management

Neem even de tijd voor Remote Management, en bespaar kilometers, tijd en geld. U blijft zitten waar u zit, maar toch volledige grip op al uw displays binnen uw organisatie.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!