DataLink webinar - woensdag 26 juni

Samsung MagicINFO DataLink toont content dynamisch, eenvoudig en efficiënt. Een perfecte manier om relevante inhoud in realtime weer te geven.

DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Webinar details
Datum: woensdag 26 juni
Tijd: 10:30 - 12:00 uur
Dit webinar is in het Engels

Registreer hier: https://bit.ly/2Xbv71r

Waarom meedoen?
• Raak geïnspireerd en leer hoe DataLink werkt met enkele eenvoudige voorbeelden
• Stel vragen aan de MagicINFO DataLink-specialist
• Blijf de concurrentie voor met een krachtige oplossing voor real-time datamanagement

Over MagicINFO DataLink
Bedrijven vertrouwen op realtime gegevens wanneer ze zakelijke beslissingen willen implementeren of klantinzichten willen verwerven. Daarom ontstaan ​​er nieuwe vragen uit de markt, zoals real-time voorraadbeheer, real-time volgen van voertuigen of zelfs promoties op basis van het weer. De IT-eisen en -verwachtingen met betrekking tot gegevensbeheer zijn hoog, maar tegelijkertijd moeten de kosten laag blijven.

Het systeem moet gemakkelijk te gebruiken zijn en de operationele efficiëntie moet blijven verbeteren. Daarnaast ondersteunt MagicINFO DataLink een aantal slimme apparaten IT-organisaties om real-time gegevens te gebruiken. Om aan de eisen te voldoen, moeten bedrijven hun strategieën voor gegevensbeheer heroverwegen en de nieuwe real-time gegevenstechnologieën omarmen. Het RTDM-framework MagicINFO DataLink is een innovatief dataplatform dat flexibel, schaalbaar en kostenefficiënt is. Met MagicINFO DataLink creëer je een haalbare en duurzame voorsprong op de concurrentie.

Eenvoudig en efficiënt
Samsung MagicINFO DataLink toont content  dynamisch, eenvoudig en efficiënt. Een perfecte manier om relevante inhoud in realtime weer te geven. Met de dataLink Server-oplossing kunnen gegevens die vrij vaak veranderen, worden weergegeven op de Samsung Smart Signage via een netwerkverbinding met MagicInfo en Datalink. Binnen deze server kunnen gebruikers content maken in de MagicInfo webauthor en dit koppelen aan MagicINFO. MagicINFO zal dan communiceren met de DataLink-server. De server zal polling-details ontvangen van de website-portaalsites en polling-informatie van databaseservers. De gegevens worden rechtstreeks uit de database gelezen en worden automatisch gewijzigd. Verschillende eenvoudig te gebruiken symbolen bieden aanpassingsmogelijkheden via een open Application Programming Interface (API).

De oplossing ondersteunt MS-SQL en Oracle-databases voor eenvoudig contentbeheer. Eenvoudige bronnen zoals XML-gegevensbronnen, RSS-feeds en Excel-bronnen zijn goed te beheren. DataLink werkt met Samsung MagicINFO Player S3- en Tizen-displays.  

Registreer u nu voor ons gratis webinar (https://bit.ly/2Xbv71r) of neem contact met ons op via info@screencom.eu.

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!