Software

Software voor de Samsung Signage on chip

ScreenCom biedt complete oplossingen en software voor narrowcasting via Samsung Smart Signage displays. Als dedicated partner van Samsung werkt ScreenCom uitsluitend met displays van Samsung. De software die we aanbieden sluit naadloos aan op de hardware en staat garant voor een stabiele oplossing.

Kies uit de onderstaande producten:
 
De software is web-based en stelt je in staat meerdere displays te beheren vanuit één centrale locatie. Hierdoor is het systeem altijd toegankelijk. Er kan gekozen worden voor een cloudoplossing of voor een on-site installatie.
 
Wat er ook gekozen wordt, je kunt altijd rekenen op volledige support en toegang tot het Expert Platform.
 
Voordat er een keuze wordt gemaakt in de software, spreken we samen jouw doelstellingen door om tot de narrowcastingoplossing te komen die het beste past binnen de organisatie en haar doelstellingen.

Dedicated partner van Samsung

ScreenCom werkt uitsluitend met Samsung displays die zijn uitgerust met geïntegreerde mediaplayer. ScreenCom beschikt over een experience center waar je verschillende type schermen kan bekijken. Wij kunnen je goed adviseren in de keuze van de display. Daarnaast beschikt ScreenCom over een netwerk aan partners en leveranciers, beschikbaar voor de levering van de displays en het uitvoeren van een volledige montage. We brengen je graag in contact, of nemen het complete projectmanagement uit handen.
 
Voordelen van Samsung:
  • Zonder externe mediaplayer
  • In landscape en in portrait te gebruiken
  • Op afstand te beheren
  • Ingebouwde Wifi
  • Laag energieverbruik
  • 3 jaar fabrieksgarantie

Samsung Smart Signage schermen

DB E lijn  (beschikbaar in 22, 32, 40, 48 en 55 inch)  Download PDF
DM E lijn  (beschikbaar in 32, 40, 48, 55, 65, en 75 inch)  Download PDF
DH E lijn (beschikbaar in 40, 48 en 55 inch)  Download PDF
UE D lijn  (beschikbaar in 46 en 55 inch)  Download PDF
UDD  (beschikbaar in 55 inch)  Download PDF


Om meer informatie te vinden over alle producten en de geschikte schermen kun je altijd op de website van Samsung kijken. 

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!