In contact met Connected 2™

Connected 2™ is de webapplicatie om content te beheren op displays, vanaf elke plaats en op elk moment. Alle handelingen vinden online plaats (in de cloud) en worden in het gebruiksvriendelijke content management system beheerd.
 

Software voor narrowcasting

Met Connected 2™ vertel je jouw boodschap aan het juiste publiek, op het juiste moment. De software werkt gemakkelijk, is kostenefficiënt en geschikt voor grote en kleine ondernemingen. Via het online beheerpaneel van Connected 2™ kun je op afstand beeldschermen voorzien van informatieve, commerciële en spectaculaire content. 

Kenmerken

Eenvoudig content creëren

Connected 2™ is zo ontworpen dat iedereen ermee kan werken. Heb je geen grafische of technische kennis? Geen probleem. Pagina’s zijn eenvoudig op te maken in het overzichtelijke beheerpaneel.
 
Connected 2™ biedt vele mogelijkheden als het gaat om content. Zo zijn er een aantal standaard templates, die eenvoudig te personaliseren zijn door een je bedrijfslogo en -kleur toe te voegen. Daarnaast vind je in de bibliotheek eigen media (afbeeldingen, video’s) en tickers (rss-feeds) om te gebruiken voor je eigen playlist. Liever templates en afspeellijsten geheel in eigen huisstijl? Kies dan voor een professionele opmaak van onze Content Studio.
 

Koppelingen

Met Connected 2™ is het mogelijk om informatie uit andere systemen te presenteren via narrowcasting. Denk aan een koppeling met een eigen CRM-pakket, met agenda’s of een compleet intranet; er is veel mogelijk!

 

Beheer & Ondersteuning

Om Connected 2™ te gebruiken heb je alleen stroom en een stabiele internetverbinding nodig. Het beheer van de applicatie ligt volledig bij ScreenCom, wij zorgen er voor dat de applicatie altijd werkt!

Abonnement Connected 2™

Om gebruik te maken van Connected 2™, inclusief software-updates en support, betaal je een vast bedrag per maand. Het abonnement is na de abonnementsduur maandelijks opzegbaar.
 
Inclusief:
  • Standaard 3 templates in eigen kleur en met eigen logo
  • Toegang tot de FAQ
  • Praktische video-instructies
  • 15 minuten support per maand is inclusief
  • Support on-demand, elke werkdag tussen 08.30 en 17.00 uur
  • Automatische updates
Kijk op www.connected2.eu voor meer informatie en prijzen. 

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!