HTML widgets

Online is er op het moment een hoop content te halen via API's. ScreenCom heeft inmiddels meerdere koppelingen gebouwd met externe partijen. Wanneer je Magicinfo S via onze cloudserver via of ScreenCom Connnected afneemt, kun je hier je voordeel mee doen. Hieronder vind je een lijst met actuele koppelingen.

Weather feeds

In Nederland is het weer altijd het gesprek van de dag. Met de koppeling van de weersvoorspelling-API  ben je altijd op de hoogte van de weersvoorspelling voor vandaag, morgen en overmorgen. Je kunt de plaats en de achtergrond zelf aanpassen.

 

Eredivisie live

In het weekend zijn de voetalclubs in de Nederlandse Eredivisie actief in het competitieschema. Met de Eredivisie live feed toon je alle uitslagen direct op je narrowcasting. Wees altijd op de hoogte van de resultaten van je favoriete club!

Met de Eredivisie HTML-widget koppel je de uitslagen per week aan het display en kun je tevens de lay-out van je favoriete club koppelen. 

NS feed

Informeer over vertragingen en de vertrektijden van de NS. Door een stationsnaam in te vullen krijg je de ontwikkelingen op het spoor van dat station via de beheertool op je display. Iedere 5 minuten wordt de informatie over de vertragingen en de vertrektijden ververst.

Deze oplossing loopt als een trein en is beschikbaar in MagicInfo S cloudserver en in ScreenCom Connected.

ANWB feed

De widget van de ANWB bied een compleet overzicht van de verkeersstromingen in Nederland. Zo ziet jouw publiek tijdig waar de problemen in het verkeer plaatsvinden. Door het gebruik van deze widget blijft de toeschouwer op de hoogte van wat er zich op de weg afspeelt in een door jou gekozen gebied.

Deze oplossing is beschikbaar in MagicInfo S cloudserver en in ScreenCom Connected.

Facebook widget

Koppel een Facebook-account aan deze widget en alle posts worden automatisch getoond op je narrowcasting displays. 

Deze oplossing is beschikbaar in MagicInfo S cloudserver en in ScreenCom Connected.

Instagram widget

Koppel een Instagram-account aan je narrowcastingpresentatie met deze widget. Het systeem haalt automatisch nieuwe gegevens van Instagram en zet de foto's in een actieve presentatie. Met deze widget zie je jouw Instagram-feed op je display.

Deze oplossing is beschikbaar in MagicInfo S cloudserver en in ScreenCom Connected.

Twitter widget

Koppel een Twitter-account aan de widget en tweets worden automatisch getoond op je narrowcasting display's. Via deze widget blijft iedereen op de hoogte van de laatste tweets.

Deze oplossing is beschikbaar in MagicInfo S cloudserver en in ScreenCom Connected.

Nu.nl realtime nieuws

Iedereen is geïnteresseerd in nieuwsfeiten. Met de widget van Nu.nl hoeft jouw publiek niets meer te missen en trek je de aandacht naar je display. 

Naast de optie om algemeen nieuws in een rss/xml ticker in beeld te tonen, kan er ook een realtime API-koppeling gemaakt worden om het nieuws fullscreen in beeld te laten zien.

Iedere 20 seconden komt een nieuw bericht tevoorschijn. Deze widget is beschikbaar in MagicInfo S cloudserver en in ScreenCom Connected.

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!