Support

Standaard support on-demand

Wanneer je aan het werk bent met je content en je komt er even niet uit, dan is het handig om direct in contact te staan met een consultant. Als klant van ScreenCom heb je via het Expert Platform een-op-een contact met een consultant die je verder helpt.
 
Standaard ontvang je:
• Toegang tot de kennisbank met veelgestelde vragen en handleidingen
• Praktische video-instructies van zowel MagicInfo als Connected 2™
• Via Support on-demand heb je binnen maximaal een werkdag een antwoord/oplossing
 

Ticketsysteem

ScreenCom biedt support aan via een online ticketsysteem. Alle supportvragen van onze klanten worden met de bijbehorende antwoorden geregistreerd. Elk volgende ticket wordt berekend tegen het support-tarief van € 22,50 per kwartier. Dit wordt pas gefactureerd nadat de oplossing is geboden.

Support buiten kantoortijden en verzekerd van een snel antwoord?

Support on-demand geldt binnen kantoortijden van 08.30 tot 17.00 uur. Wil je ook buiten kantoortijden kunnen rekenen op support en wil je afspraken maken over de reageertijd op je vraag? Dan kan er een supportcontract opgesteld worden waarin hierover afspraken worden gemaakt. Neem hiervoor contact op met ScreenCom.

Expert Platform

Als klant van ScreenCom heb je online allerlei informatie beschikbaar via het Expert Platform. Software downloads, firmware updates, handleidingen en video tutorials... allemaal binnen handbereik. Daarnaast heb je via het Expert Platform toegang tot de consultants en kun je tickets indienen voor support. Toegang tot het Expert Platform is mogelijk na het aanvragen van een account.

Consultancy

ScreenCom bestaat uit een team van narrowcastingspecialisten en ontwikkelaars waarop altijd een beroep gedaan kan worden. Of het nu gaat om contentcreatie, de integratie van de software in je IT-omgeving of de rol van narrowcasting binnen de mediamix... Met efficiënt projectmanagement, technische expertise en creativiteit kun je vertrouwen op een juiste aanpak. 

Workshops

ScreenCom beschikt als één van de weinige partijen in Nederland over diepgaande kennis van MagicInfo. Het is niet voor niets dat we vaak aansluiten bij projecten van Samsung om te ondersteunen bij implementatie en gebruik.

De workshop van MagicInfo heeft als doel dat je zelf volledig aan het werk kan met het pakket en er alles uit haalt. De workshop kan op locatie en remote gegeven worden.

Uiteraard kan er na de workshop altijd een beroep gedaan worden op de consultants via de support desk. Met toegang tot het Expert Platform vind je informatie die je snel verder kan helpen.  

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!