ML55E Samsung displays: innovatieve spiegels

ML55E Samsung displays: innovatieve spiegels

Samsungs innovatieve ML55E schermen combineren een onmisbaar element in de winkelervaring met de nieuwste technieken. De mirror displays van Samsung, waarin de consument zichzelf in een spiegel terugziet als deel van de winkelcommunicatie, zetten de toon voor de toekomst van shop display. 

Intelligente combinatie van spiegel en display

De schermen zien eruit als spiegels, maar hebben de functionaliteiten van digital signage geïntegreerd. Dat biedt mogelijkheden voor de winkel zelf: je benut de neiging van mensen om in de spiegel kijken, om ze tegelijk informatie over het assortiment en de laatste acties te presenteren. Het intelligente scherm verandert van display naar spiegel zodra klanten langslopen. De verwachting is dat veel reclamedisplays vervangen gaan worden voor deze hybride spiegelvorm.

Extra informatie in de kleedkamer

Maar andersom zijn er ook mogelijkheden: spiegels in de kleedkamer kunnen bijvoorbeeld ook worden vervangen door de ML55E schermen. Bied klanten extra informatie tijdens het passen, zoals de overige kleuren en aanwezige maten. Deze schermen zijn bovendien makkelijk te bedienen, zodat bijvoorbeeld ook orders kunnen worden geplaatst vanuit de kleedkamers.

Meer informatie over alle functionaliteiten? Kijk op de site van Samsung voor alle specificaties.

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!