ML55E Samsung displays: innovatieve spiegels

ML55E Samsung displays: innovatieve spiegels

Samsungs innovatieve ML55E schermen combineren een onmisbaar element in de winkelervaring met de nieuwste technieken. De mirror displays van Samsung, waarin de consument zichzelf in een spiegel terugziet als deel van de winkelcommunicatie, zetten de toon voor de toekomst van shop display. 

Intelligente combinatie van spiegel en display

De schermen zien eruit als spiegels, maar hebben de functionaliteiten van digital signage geïntegreerd. Dat biedt mogelijkheden voor de winkel zelf: je benut de neiging van mensen om in de spiegel kijken, om ze tegelijk informatie over het assortiment en de laatste acties te presenteren. Het intelligente scherm verandert van display naar spiegel zodra klanten langslopen. De verwachting is dat veel reclamedisplays vervangen gaan worden voor deze hybride spiegelvorm.

Extra informatie in de kleedkamer

Maar andersom zijn er ook mogelijkheden: spiegels in de kleedkamer kunnen bijvoorbeeld ook worden vervangen door de ML55E schermen. Bied klanten extra informatie tijdens het passen, zoals de overige kleuren en aanwezige maten. Deze schermen zijn bovendien makkelijk te bedienen, zodat bijvoorbeeld ook orders kunnen worden geplaatst vanuit de kleedkamers.

Meer informatie over alle functionaliteiten? Kijk op de site van Samsung voor alle specificaties.

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!