ML55E Samsung displays: innovatieve spiegels

ML55E Samsung displays: innovatieve spiegels

Samsungs innovatieve ML55E schermen combineren een onmisbaar element in de winkelervaring met de nieuwste technieken. De mirror displays van Samsung, waarin de consument zichzelf in een spiegel terugziet als deel van de winkelcommunicatie, zetten de toon voor de toekomst van shop display. 

Intelligente combinatie van spiegel en display

De schermen zien eruit als spiegels, maar hebben de functionaliteiten van digital signage geïntegreerd. Dat biedt mogelijkheden voor de winkel zelf: je benut de neiging van mensen om in de spiegel kijken, om ze tegelijk informatie over het assortiment en de laatste acties te presenteren. Het intelligente scherm verandert van display naar spiegel zodra klanten langslopen. De verwachting is dat veel reclamedisplays vervangen gaan worden voor deze hybride spiegelvorm.

Extra informatie in de kleedkamer

Maar andersom zijn er ook mogelijkheden: spiegels in de kleedkamer kunnen bijvoorbeeld ook worden vervangen door de ML55E schermen. Bied klanten extra informatie tijdens het passen, zoals de overige kleuren en aanwezige maten. Deze schermen zijn bovendien makkelijk te bedienen, zodat bijvoorbeeld ook orders kunnen worden geplaatst vanuit de kleedkamers.

Meer informatie over alle functionaliteiten? Kijk op de site van Samsung voor alle specificaties.

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!