Real-time Datamanagement (RTDM) mogelijk met MagicInfo DataLink

Altijd actuele informatie dankzij slimme datakoppelingen.

Real-time Datamanagement (RTDM) mogelijk met MagicInfo DataLink

In de digital signage wordt de vraag naar Real Time datamanagement steeds concreter en steeds vaker gesteld. Om een paar voorbeelden te noemen; in de retail-branche wil men een actueel aanbod kunnen doen, in productiebedrijven de laatste transportcijfers tonen en in het openbaar vervoer moeten de juiste aankomst- en vertrektijden zichtbaar zijn. Een prijsaanpassing moet eigenlijk as we speak al doorgevoerd worden op elk menubord en daarnaast meteen het voorraadbeheer aanspreken. Koppelingen met interne databases bieden de uitkomst. Met MagicInfo DataLink kan dit worden gerealiseerd. 

Ook al is het handmatig uitvoeren van (data) content wijzigingen niet meer van deze tijd, toch komt het nog vaker voor dan je denkt. Een goed moment om dit eens te heroverwegen of al te kijken wat er in jullie organisatie geautomatiseerd kan worden. 

Het handmatig doorvoeren van contentwijzigingen is niet alleen arbeidsintensief, maar bovendien erg foutgevoelig en vaak reactief. Plus, je wilt niet alleen actueel zijn, maar beslissingen worden genomen op jouw cijfers en content, dus het moet ook actueel zijn. Om actuele informatie te kunnen tonen die relevant is op dat bepalende moment, is een pakket als MagicInfo DataLink onmisbaar. Samsungs MagicInfo DataLink is een aanvullend pakket op MagicInfo, het content distributiesysteem van Samsung. Met deze twee krachten gebundeld is real-time datamanagement binnen handbereik. 

Met MagicInfo DataLink kun je dynamische gegevens weergeven en worden deze automatisch geüpdatet. De gegevens worden rechtstreeks uit een database gelezen en via een open Application Programming Interface (API) aantrekkelijk visueel weergegeven. De oplossing ondersteunt bijvoorbeeld MS-SQL® en Oracle®-databases voor vereenvoudigd contentbeheer maar ook andere belangrijke databasesystemen zoals, XML-gegevensbronnen, RSS-gegevensbronnen en Excel-gegevensbronnen. DataLink stelt je in staat om eenvoudig inhoud te wijzigen en te beheren, waardoor de operationele inspanningen en kosten worden verminderd. 

Wil je meer weten over MagicInfo DataLink, download hier de whitepaper. Als je benieuwd bent wat er in jouw organisatie geautomatiseerd kan worden, neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. 

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!