Real-time Datamanagement (RTDM) mogelijk met MagicInfo DataLink

Altijd actuele informatie dankzij slimme datakoppelingen.

Real-time Datamanagement (RTDM) mogelijk met MagicInfo DataLink

In de digital signage wordt de vraag naar Real Time datamanagement steeds concreter en steeds vaker gesteld. Om een paar voorbeelden te noemen; in de retail-branche wil men een actueel aanbod kunnen doen, in productiebedrijven de laatste transportcijfers tonen en in het openbaar vervoer moeten de juiste aankomst- en vertrektijden zichtbaar zijn. Een prijsaanpassing moet eigenlijk as we speak al doorgevoerd worden op elk menubord en daarnaast meteen het voorraadbeheer aanspreken. Koppelingen met interne databases bieden de uitkomst. Met MagicInfo DataLink kan dit worden gerealiseerd. 

Ook al is het handmatig uitvoeren van (data) content wijzigingen niet meer van deze tijd, toch komt het nog vaker voor dan je denkt. Een goed moment om dit eens te heroverwegen of al te kijken wat er in jullie organisatie geautomatiseerd kan worden. 

Het handmatig doorvoeren van contentwijzigingen is niet alleen arbeidsintensief, maar bovendien erg foutgevoelig en vaak reactief. Plus, je wilt niet alleen actueel zijn, maar beslissingen worden genomen op jouw cijfers en content, dus het moet ook actueel zijn. Om actuele informatie te kunnen tonen die relevant is op dat bepalende moment, is een pakket als MagicInfo DataLink onmisbaar. Samsungs MagicInfo DataLink is een aanvullend pakket op MagicInfo, het content distributiesysteem van Samsung. Met deze twee krachten gebundeld is real-time datamanagement binnen handbereik. 

Met MagicInfo DataLink kun je dynamische gegevens weergeven en worden deze automatisch geüpdatet. De gegevens worden rechtstreeks uit een database gelezen en via een open Application Programming Interface (API) aantrekkelijk visueel weergegeven. De oplossing ondersteunt bijvoorbeeld MS-SQL® en Oracle®-databases voor vereenvoudigd contentbeheer maar ook andere belangrijke databasesystemen zoals, XML-gegevensbronnen, RSS-gegevensbronnen en Excel-gegevensbronnen. DataLink stelt je in staat om eenvoudig inhoud te wijzigen en te beheren, waardoor de operationele inspanningen en kosten worden verminderd. 

Wil je meer weten over MagicInfo DataLink, download hier de whitepaper. Als je benieuwd bent wat er in jouw organisatie geautomatiseerd kan worden, neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. 

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!