Real-time Datamanagement (RTDM) mogelijk met MagicInfo DataLink

Altijd actuele informatie dankzij slimme datakoppelingen.

Real-time Datamanagement (RTDM) mogelijk met MagicInfo DataLink

In de digital signage wordt de vraag naar Real Time datamanagement steeds concreter en steeds vaker gesteld. Om een paar voorbeelden te noemen; in de retail-branche wil men een actueel aanbod kunnen doen, in productiebedrijven de laatste transportcijfers tonen en in het openbaar vervoer moeten de juiste aankomst- en vertrektijden zichtbaar zijn. Een prijsaanpassing moet eigenlijk as we speak al doorgevoerd worden op elk menubord en daarnaast meteen het voorraadbeheer aanspreken. Koppelingen met interne databases bieden de uitkomst. Met MagicInfo DataLink kan dit worden gerealiseerd. 

Ook al is het handmatig uitvoeren van (data) content wijzigingen niet meer van deze tijd, toch komt het nog vaker voor dan je denkt. Een goed moment om dit eens te heroverwegen of al te kijken wat er in jullie organisatie geautomatiseerd kan worden. 

Het handmatig doorvoeren van contentwijzigingen is niet alleen arbeidsintensief, maar bovendien erg foutgevoelig en vaak reactief. Plus, je wilt niet alleen actueel zijn, maar beslissingen worden genomen op jouw cijfers en content, dus het moet ook actueel zijn. Om actuele informatie te kunnen tonen die relevant is op dat bepalende moment, is een pakket als MagicInfo DataLink onmisbaar. Samsungs MagicInfo DataLink is een aanvullend pakket op MagicInfo, het content distributiesysteem van Samsung. Met deze twee krachten gebundeld is real-time datamanagement binnen handbereik. 

Met MagicInfo DataLink kun je dynamische gegevens weergeven en worden deze automatisch geüpdatet. De gegevens worden rechtstreeks uit een database gelezen en via een open Application Programming Interface (API) aantrekkelijk visueel weergegeven. De oplossing ondersteunt bijvoorbeeld MS-SQL® en Oracle®-databases voor vereenvoudigd contentbeheer maar ook andere belangrijke databasesystemen zoals, XML-gegevensbronnen, RSS-gegevensbronnen en Excel-gegevensbronnen. DataLink stelt je in staat om eenvoudig inhoud te wijzigen en te beheren, waardoor de operationele inspanningen en kosten worden verminderd. 

Wil je meer weten over MagicInfo DataLink, download hier de whitepaper. Als je benieuwd bent wat er in jouw organisatie geautomatiseerd kan worden, neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek. 

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!