De MagicInfo S5 player: krachtig en toekomstbestendig

De ideale oplossing voor overheden, financiële bedrijven en andere organisaties die werken met gevoelige informatie.

De MagicInfo S5 player: krachtig en toekomstbestendig

De nieuwste schermen van Samsung komen standaard met een ingebouwde MagicInfo S5 player. Wat zijn de voordelen van deze S5 player ten opzichte van de vorige versies?

Tizen 3.0: high performance en beveiliging

Waar displays met een S3 en S4 player nog werkten met Orsay en Tizen 2.4, zorgt de S5 player met Tizen 3.0 voor 30% meer snelheid, een hogere veiligheid en nieuwe technische kwaliteiten. Verwacht dus nóg vloeiendere video’s en overgangseffecten.

Maar niet alleen visueel is het platform verder doorontwikkeld: met beveiligingssysteem Samsung Knox biedt de player betere bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de robuuste drielaagsbeveiligingsstructuur van Samsung Knox krijgt alleen een selecte groep gebruikers toegang tot de bestanden. Dat maakt de S5 player de ideale oplossing voor overheden, financiële bedrijven en andere organisaties die werken met gevoelige informatie.

Naast de nieuwste Tizen, wordt met de MagicInfo S5 player ook Blink ondersteund. Deze nieuwe web engine biedt een alternatief voor de reguliere browsers en scoort in de HTML 5 benchmark test bijna net zoveel punten als Google Chrome. Als nieuwkomer op de markt horen we binnenkort waar de kracht van deze browser ligt. Later dit jaar wordt ook de introductie van de S6 player verwacht, waarin de specificaties van de S5 player nog verder zullen zijn aangescherpt.

MagicInfo S5 player in actie

De resultaten van de MagicInfo S5 player in het echt aanschouwen? Neem contact op met een van onze consultants voor meer informatie.

Laatste nieuwsberichten

Display Power BI dasboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.

Lees meer
Webinar MagicInfo 6 - nieuwe data bekend

Ontdek MagicInfo of leer MagicInfo nog beter kennen tijdens het webinar MagicInfo. Gegeven door de consultant van MagicInfo Services. 

Lees meer
Features van MagicINFO 7 gedemonstreerd op ‘s werelds grootste AV beurs!

De zestiende ISE (Integrated Systems Europe) heeft plaatsgevonden in de RAI Amsterdam. Het is ‘s werelds grootste audiovisuele beurs. Dit jaar zijn er maar liefst 80.000 bezoekers geweest. 

Lees meer
Developer vacancy - 40hrs/week

At ScreenCom our developers work together to provide the best solutions for our customers. We are looking for a developer to join our team. 

Lees meer
Samsung blijft in de toppositie van de digital signage-markt!

Volgens IDC (International Data Corp) heeft Samsung de toppositie in de digital signage-markt opnieuw veiliggesteld in 2Q18.

Lees meer
Databeveiliging en MagicInfo

Dataveiligheid staat hoog op de agenda bij veel organisaties. Netwerken van organisaties zijn steeds beter beveiligd. Hoe veilig is MagicInfo als narrowcastingsysteem en is de MagicInfo software geschikt voor streng beveiligde netwerken? 

 

 

Lees meer

Reseller van MagicInfo worden? Maak een afspraak voor een persoonlijk advies!