De MagicInfo S5 player: krachtig en toekomstbestendig

De ideale oplossing voor overheden, financiƫle bedrijven en andere organisaties die werken met gevoelige informatie.

De MagicInfo S5 player: krachtig en toekomstbestendig

De nieuwste schermen van Samsung komen standaard met een ingebouwde MagicInfo S5 player. Wat zijn de voordelen van deze S5 player ten opzichte van de vorige versies?

Tizen 3.0: high performance en beveiliging

Waar displays met een S3 en S4 player nog werkten met Orsay en Tizen 2.4, zorgt de S5 player met Tizen 3.0 voor 30% meer snelheid, een hogere veiligheid en nieuwe technische kwaliteiten. Verwacht dus nóg vloeiendere video’s en overgangseffecten.

Maar niet alleen visueel is het platform verder doorontwikkeld: met beveiligingssysteem Samsung Knox biedt de player betere bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de robuuste drielaagsbeveiligingsstructuur van Samsung Knox krijgt alleen een selecte groep gebruikers toegang tot de bestanden. Dat maakt de S5 player de ideale oplossing voor overheden, financiële bedrijven en andere organisaties die werken met gevoelige informatie.

Naast de nieuwste Tizen, wordt met de MagicInfo S5 player ook Blink ondersteund. Deze nieuwe web engine biedt een alternatief voor de reguliere browsers en scoort in de HTML 5 benchmark test bijna net zoveel punten als Google Chrome. Als nieuwkomer op de markt horen we binnenkort waar de kracht van deze browser ligt. Later dit jaar wordt ook de introductie van de S6 player verwacht, waarin de specificaties van de S5 player nog verder zullen zijn aangescherpt.

MagicInfo S5 player in actie

De resultaten van de MagicInfo S5 player in het echt aanschouwen? Neem contact op met een van onze consultants voor meer informatie.

Laatste nieuwsberichten

MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer
Werken bij ScreenCom?
Bij ScreenCom houden wij van mensen met ambitie. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die affiniteit hebben met IT, Sales of Marketing om ons te versterken. Wij bieden jou de kans om binnen een jong, dynamisch en ambitieus team te werken voor grote internationale merken… en dat in Stadskanaal! 
Lees meer
Het overvolle prikbord maakt ruimte voor een strak display!

De tijd van volle prikborden vandaag de dag is gelukkig steeds meer een herinnering aan vroeger. Meer en meer colleges en universiteiten kiezen namelijk voor het opzetten van een narrowcasting netwerk binnen het opleidingsinstituut.

Lees meer
DataLink webinar - woensdag 26 juni

Met Samsung MagicINFO DataLink wordt dynamische inhoud op een eenvoudige en efficiënte manier getoond. Een perfecte manier om relevante inhoud realtime weer te geven. Doe mee met het MagicINFO DataLink-webinar om te zien hoe het werkt.  

Lees meer
Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!