De MagicInfo S5 player: krachtig en toekomstbestendig

De ideale oplossing voor overheden, financiƫle bedrijven en andere organisaties die werken met gevoelige informatie.

De MagicInfo S5 player: krachtig en toekomstbestendig

De nieuwste schermen van Samsung komen standaard met een ingebouwde MagicInfo S5 player. Wat zijn de voordelen van deze S5 player ten opzichte van de vorige versies?

Tizen 3.0: high performance en beveiliging

Waar displays met een S3 en S4 player nog werkten met Orsay en Tizen 2.4, zorgt de S5 player met Tizen 3.0 voor 30% meer snelheid, een hogere veiligheid en nieuwe technische kwaliteiten. Verwacht dus nóg vloeiendere video’s en overgangseffecten.

Maar niet alleen visueel is het platform verder doorontwikkeld: met beveiligingssysteem Samsung Knox biedt de player betere bescherming tegen invloeden van buitenaf. Door de robuuste drielaagsbeveiligingsstructuur van Samsung Knox krijgt alleen een selecte groep gebruikers toegang tot de bestanden. Dat maakt de S5 player de ideale oplossing voor overheden, financiële bedrijven en andere organisaties die werken met gevoelige informatie.

Naast de nieuwste Tizen, wordt met de MagicInfo S5 player ook Blink ondersteund. Deze nieuwe web engine biedt een alternatief voor de reguliere browsers en scoort in de HTML 5 benchmark test bijna net zoveel punten als Google Chrome. Als nieuwkomer op de markt horen we binnenkort waar de kracht van deze browser ligt. Later dit jaar wordt ook de introductie van de S6 player verwacht, waarin de specificaties van de S5 player nog verder zullen zijn aangescherpt.

MagicInfo S5 player in actie

De resultaten van de MagicInfo S5 player in het echt aanschouwen? Neem contact op met een van onze consultants voor meer informatie.

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!