Display Power BI dashboards met MagicINFO

Breng bedrijfsinformatie tot leven met MagicINFO en business intelligence software.

Display Power BI dashboards met MagicINFO

Meten is weten en kennis is kracht. Vandaag de dag zijn er diverse softwarepakketten op de markt om inzicht te geven in uw bedrijfsgegevens en deze op een aantrekkelijke en slimme manier weer te geven zodat u in staat bent om gefundeerde beslissingen te nemen voor iedere afdeling.  Een goed voorbeeld van software in business intelligence is marktleider, Power BI van Microsoft. Software als deze genereren fijne dashboards met eenvoudig te begrijpen tabellen en grafieken zodat u in één oogopslag kan zien waar risico’s zich bevinden en waar kansen liggen.

Data vanuit verschillende bronnen worden samengevoegd en gevisualiseerd via de desktop of mobile app. Maar wist u dat dashboards nog meer gaan leven binnen de organisatie wanneer ze gedisplayd worden op een prominente plek binnen uw afdeling? Of misschien zelfs ook daarbuiten? Maak van uw dashboards een dagelijks onderwerp van gesprek om de informatie real time te tonen op aantrekkelijke Smart signage displays van Samsung, met MagicINFO.

Bedrijfsdata maakt indruk
De resultaten van een marketing campagne monitoren op de marketing afdeling, de verkoop resultaten op de sales afdeling , of de order verloop in een productiehal. Noem maar op. Het kan op display. Met de inzet van MagicINFO kunnen eenvoudig de dashboards getoond worden. Uw dashboard als onderdeel van een presentatie met meerdere bedrijfsboodschappen? Gebruik dan de MagicINFO Web Author om uw dashboard toe te voegen als webelement binnen uw eigen ontworpen template. U kunt zelfs een slideshow maken van de meest relevante dashboards binnen uw organisatie. Wilt u een beeldvullende webpagina met daarom een specifiek dashboard? Kies dan voor het tonen als webpagina. Met deze optie binnen MagicINFO is het ook mogelijk om meerdere dashboards te tonen op één beeld door te werken met “frames”.

Stelt u eens voor, een 65inch display verdeeld in vier delen met in ieder deel andere content. Dat maakt niet alleen indruk, maar ook zijn uw medewerkers optimaal geïnformeerd over de stand van zaken binnen uw bedrijf.

Stabiele oplossing voor bedrijfskritische informatie
MagicINFO is een stabiele oplossing die ervoor zorgt dat belangrijke data getoond wordt en blijft worden. Naast dat de Samsung Smart signage displays de ontvangen content tijdelijk opslaan tot er nieuwe content wordt aangeboden, zijn er ook verschillende mogelijkheden om te controleren of de juiste content daadwerkelijk wordt getoond. Zo kan met remote management het display op afstand volledig worden beheerd. Mocht onverhoopt een scherm uitvallen of geen juiste content tonen, kan er dus snel worden ingegrepen. Daarnaast monitort het systeem wanneer een scherm niet doet wat hij moet doen en kunt u daar zelf meldingen over ontvangen. Daarmee hebt u de zekerheid van volledige controle over uw displays en daarmee ook over de content die u publiceert.

Slimmere systemen zorgen voor slimme mensen
Niet alleen is het mogelijk om met MagicINFO dashboards te tonen, andersom kan MagicINFO data genereren die gebruikt kan worden met uw business analytics tool. Laat met Power BI de resultaten zien van de getoonde content; wanneer is het getoond, wat is getoond, hoe lang? En ga zo maar door. Dus, wat gebeurt er wanneer u twee slimme systemen met elkaar koppelt? Een nog slimmer systeem ontstaat, een systeem die uw slimme mensen nog slimmer te maken door het geven van de juiste bedrijfsinformatie op het juiste moment en de juiste plaats. Heeft u interesse in de mogelijkheden van het koppelen van business intelligence tools met MagicINFO? Neem contact op met ScreenCom via info@screencom.eu.

Display Power BI dashboards

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!