Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

Of u uw displays wilt beheren als één groot scherm of u wilt ze individueel beheren en van content voorzien, met MagicINFO heeft u de keuze!

Droomt u van een ongekend grote videowall die indruk maakt?

Dromen hoeft niet langer, met MagicINFO maakt u deze droom werkelijkheid.

MagicINFO Premium is ideaal om videowalls mee aan te sturen en geeft u de volledige vrijheid in uw creativiteit. Een grote opvallende videowall of art wall werkt aan uw merkbeleving en customer expierence. Om uw droom videowall te creëren zijn er 3 opstellingen mogelijk, deze lichten we toe in het artikel.

 


1. Grootschalige “traditional videowall”

U kunt ervoor kiezen om meerdere displays aan te sturen met 1 MagicINFO player. Hoeveel schermen u ook kiest, u kunt ze voorzien van één groot spectaculair beeld. Doormiddel van Daisy Chain oftewel de Display Port Loop verbindt u de displays aan elkaar waardoor ze samen één groot beeld vormen in een 16x9 verhouding. Let wel op, met deze oplossing heeft u geen individuele aansturing van de displays, waardoor het remote management op een specifiek scherm komt te vervallen. Maar één ding is zeker; u maakt indruk met zo’n groot opvallend beeld! Ideaal voor branding video’s en beleving.

Kenmerken Traditional videowall:

 • Impactvol groot beeld
 • 1 content item voor meerdere displays
 • Displays verbonden via Daisy Chain/ Display Port
 • Meerdere displays aansturen met 1 external SBB player
 • 1 connectie nodig met de MagicINFO cloud/ 1 Premium licentie
   

2. Speel met de mogelijkheden van een “Informal videowall”

Wilt u alle vrijheid in het creëren van content en toch volledige controle over alle displays binnen uw videowall? Dan is de “Informal videowall” set up de beste keuze. Hiermee kunt u zowel de displays voorzien van individuele content als de gehele videowall van één groot beeld. Dit biedt zoveel mogelijkheden! U kunt eindeloos variëren in het maken van uw afspeellijsten en content-items. En u heeft zelfs per display de volledige controle over de Samsung hardware. Mocht er onverhoopt een scherm geen beeld tonen, dan kunt u toch op afstand al zien wat er met het scherm aan de hand is, dit is mogelijk via remote management. Dit komt erg goed van pas wanneer u zelf op afstand van de videowall zit of wanneer de displays ingebouwd zijn en moeilijk toegankelijk. Dus, wilt u variëren qua content op een grote groep displays, dan is de Informal videowall geschikt. U heeft met deze optie u alle touwtjes in handen.

Kenmerken Informal videowall:

 • Volledige vrijheid in creativiteit
 • Een External 5 Ports Switch met IGMP Snooping V2 stuurt de displays aan als, groep of individueel
 • Elk display toegankelijk via Remote Management
 • MagicINFO cloud en licenties nodig per display
   

3. Creëer een levendige “art wall”

Wilt u een expressieve art wall? Met MagicINFO Premium kunt u via de Videowall Author verschillende modellen en formaten displays configureren en voorzien van content. Speel met de oriëntatie van het scherm door deze bijvoorbeeld te kantelen, combineer met verschillende types, afmetingen en vormen. Het kan allemaal!  U creëert een echte eyecatcher door de ultieme combinatie van het strakke design van Samsung displays en de dynamische content.

Kenmerken Art wall:

 • Ultieme vrijheid in het creëren van content en displays
 • Een External 5 Ports Switch met IGMP Snooping V2 stuurt de displays aan als, groep of individueel
 • Configuratie en content creatie via de Videowall Author
 • Elk display toegankelijk via Remote Management
 • MagicINFO cloud en licenties nodig per display
   

Wilt u meer informatie over videowall opstellingen?
Neem gerust contact met ons op. We adviseren u over de mogelijkheden en technische oplossingen. Mail naar info@screencom.eu

Laatste nieuwsberichten

6 verschillen tussen een digital signage display en tv

Mensen hebben de neiging om te denken dat er geen groot verschil zit tussen een digital signage-display en een normale consumenten tv. Het zijn toch allebei schermen? Klopt, maar er zijn absoluut verschillen. In dit artikel benoemen we 6 opvallende verschillen.

 

Lees meer
6 manieren waarop digital signage kan leiden tot meer omzet voor retailbedrijven

Digital signage wordt inmiddels in verschillende bedrijven en branches ingezet. Veel retailbedrijven willen niet meer zonder. Hun scherm heeft een belangrijke plek in de winkel gekregen. Dat is niet voor niks. Ze zien het voordeel terug in hun omzet. 

Lees meer
Waarom digital signage onderdeel moet zijn van uw marketingstrategie?

Marketingstrategieën die worden ondersteund door digital signage leveren meer op!

Lees meer
4 manieren om een welkomstboodschap te maken

Het creëren van een welkomstboodschap hoeft helemaal niet veel inspanning te vragen. Handmatig kan er een boodschap worden gemaakt, maar er zijn ook verschillende mogelijkheden om dit te automatiseren.

Lees meer
MagicINFO 7, meer nieuwe features voor volledig beheer

Download the nieuwste MagicINFO 7.1 versie en ontdek nieuwe features zoals content lock, uitgebreidere user rechten en verbeterde API's voor content automatisering.

Lees meer
Dynamische interactie tussen klant en display

ScreenCom heeft Near Field Communications (NFC) -tags technologie gecombineerd met MagicINFO. Die combinatie zorgt ervoor dat statische smart signage-netwerken veranderen in dynamische points of sales. 

Lees meer

Do you want to become partner? Please get in contact with us!